spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIordănescu cere eficiență maximă în retur!

    Iordănescu cere eficiență maximă în retur!

    Edi Iordănescu spune: „Sper să avem un debut bun, să ieșim din această zonă periculoasă pentru că va fi un retur de foc, retrogradează șase echipe, va fi o presiune mult mai mare decât a fost în tur”

    Pentru Pandurii lucrurile sunt clare înaintea returului: se vrea evadarea cât mai repede din subsolul clasamentului. Se vehiculează chiar ideea că echipa poate prinde și locul 8, ceea ce ar însemna un salt important în clasament. Dorința mare a antrenorului Edi Iordănescu este ca noua sa echipă să reușească să se ridice chiar după primele etape și astfel să evite presiunea care va exista în retur.

    Urmăresc evadarea

    Fiecare meci din primăvară va fi decisiv, fiecare punct este important. Edi Iordănescu n-a făcut încă calcule în privința numărului de puncte, dar vrea ca echipa lui să aibă o eficiență mare. „Ceea ce-mi doresc şi este o prioritate, şi trebuie să ne înţelegeţi pentru că este un moment dificil, este eficienţa. Îmi doresc ca de la fiecare meci să scoatem punct sau puncte. Acesta va țelul principal, apoi, în limita în care vom putea, vom încerca să mulţumim şi publicul spectator, un public din cîte am văzut, pretenţios, dar bun cunoscător al fenomenului, un public care are aşteptări, care a fost şi tensionat în anumite momente nu au aprobat exprimarea echipei. Fac un apel la dânşii şi sper să înţeleagă că echipa traversează un moment dificil şi numai cu sprijinul dumnealor putem să ne ridicăm, dar prioritatea este un joc eficient. Sper să avem un debut bun, să ieşim din această zonă periculoasă pentru că va fi un retur de foc”, a comentat Edi Iordănescu. Acesta merge mai departe și spune că sezonul de primăvară va fi infernal, așa că vrea să ia toată presiunea de pe umerii echipei pe umerii lui. „Sper să avem un debut bun, să ieşim din această zonă periculoasă pentru că va fi un retur de foc, retrogradează şase echipe, va fi o presiune mult mai mare decât a fost în tur. În tur te gândeai la orice joc că ai timp să recuperezi. Dacă vor fi critici, aş vrea să le îndreptaţi către mine, să cadă pe umerii mei şi nu pe ai jucătorilor. Sunt tânăr, pot să duc, am forţă şi de acum şi mult înainte pot să duc”, a declarat Iordănescu.

    Lotul rămâne același

    În privința lotului, Edi Iordănescu este ferm și spune că nu este dispus să schimbe prea mult din componență. „Nu-mi doresc modificări mari la nivelul grupului deşi sunt anumite probleme de reglat. Există o serie de jucători care sunt la final de contract, sperăm să rezolvăm aceste probleme. Există interes pentru 1-2 jucători, vom vedea şi vom sprijini din toate punctele de vedere, există şi nevoi pentru completarea lotului cu câţiva jucători, însă, trăgând linie, nu-mi doresc să modificăm mult la nivelul grupului. Este grupul pe care u mă bazez, am încredere şi sunt conştient că dacă perioada de pregătire din ianuarie va fi parcursă aşa cum ne propunem şi etapele vor fi parcurse aşa cum trebuie, vom fi apţi la ora debutului şi vom arăta ca o echipă competitivă”, a mai declarat Iordănescu junior.

    Aprecierile lui Edi

    Actualul antrenor, Edi Iordănescu a vorbit și despre fostul antrenor al pandurilor, Petre Grigoraș. „Vin după un antrenor pe care eu îl respect şi îl apreciez foarte tare, a făcut performanţă aici, şi-a demonstrat valoarea şi nu cred că ce s-a întâmplat în tur reprezintă valoarea antrenorului Petre Grigoraş. Ştiu că este un antrenor care a fost iubit şi apreciat aici şi sper ca împreună să realizăm şi mai mult decât s-a realizat în trecut”, a spus Edi Iordănescu. Tot tehnicianul a vorbit și despre omul cu care va lucra, Eugen Pârvulescu. „Mă bucură foarte tare şi mulţumesc conducătorilor pentru efortul care s-a făcut pentru a-l convinge pe domnul preşedinte Pîrvulescu să se întoarcă aici. Este conducătorul pe care orice antrenor şi l-ar dori să-l aibă, este un om de fotbal care înţelege fenomenul, care cunoaşte foarte bine şi grupul de jucători care în trecut a făcut performanţă aici şi sper ca împreună să reuşim să avem rezultate bune şi să mulţumim pe toată lumea”, a încheiat Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: