spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdi Iordănescu în grațiile jucătorilor!

    Edi Iordănescu în grațiile jucătorilor!

    Tânărul tehnician este pus la curent cu toate noutățile din fotbal

    Edi Iordănescu are deja o săptămână de când zi de zi muncește cu jucătorii pe care îi are la dispoziție la Târgu-Jiu. Metodele de antrenament dar și faptul că este apropiat de vârsta unora din componenții lotului, îl face pe antrenor să fie deja simpatizat de fotbaliști, ceea ce este foarte important în parcursul echipei. Ei bine, Iordănescu pare să-i fi cucerit pe jucători, disciplina fiind deja impusă la echipă.

    Edi e strict !

    Poate fi acuzat că nu are experiență, însă Edi Iordănescu nu poate fi acuzat de faptul că nu are idei bune despre fotbal. Chiar dacă nu a antrenat foarte mult, Iordănescu a studiat foarte mult, a fost în diverse locuri pentru a vedea cum se lucrează la echipele din campionatele puternice, așa că și-a făcut o idee despre cum trebuie să arate antrenorul Iordănescu. „Am făcut eforturi financiare, poate a fost şi un lux pentru că nu toţi antrenorii tineri pot să-şi permită acest lucru, să merg permanent afară, să mă documentez, să particip la seminarii şi toate cursurile mi le-am suportat”, spune Iordănescu. În plus, Edi Iordănescu deja din primele zile de pregătire a ținut să le spună elevilor săi că are un regulament de ordine interioară cu norme care sunt de bun simț dar și de conduită atât în teren cât și în afara lui. În primul rând, Iordănescu le-a cerut jucătorilor săi atitudine pozitivă, atenție la ce are să le spună dar și promptitudine și seriozitate. În teren, Iordănescu vrea ca elevii lui să formeze o echipă agresivă, una care aleargă și care nu face rabat de la sacrificiu pentru a reuși.

    Simpatizat și apreciat de jucători

    Discuțiile pe care Iordănescu le-a avut cu jucătorii, dar și faptul că a venit cu metode de antrenament agreate de jucători cum ar fi lucru cu mingea la fiecare antrenament, chiar dacă în program este prevăzută pregătirea fizică, îl face pe Edi Iordănescu simpatizat de jucători. „Avem o relaţie foarte bună cu noul antrenor, ne înțelegem foarte bine, mai ales că dânsul este și apropiat de vârsta noastră, sperăm să facem lucruri extraordinare împreună. Mister ne cere să dăm maximum la antrenamente”, spune Mihai Roman. Și căpitanul Paul Anton are o părere bună despre Iordănescu. „Edi Iordănescu este un antrenor tânăr, are o dorinţă mare de reuşită, iar asta nu poate fi decât în folosul echipei. În tur am avut și multă neșansă la unele meciuri, dar trebuie să lăsăm totul deoparte şi să privim numai înainte. Va fi un retur în care sper și cred că vom reuşi să ne autodepăşim, să adunăm mult mai multe puncte, să începem să urcăm în clasament. Sperăm ca de la meci la meci să ne apropiem de obiectivul propus la începutul campionatului, nicidecum să ne luptăm la evitarea retrogradării”, a declarat Paul Anton.

    Cere disciplină!

    Edi Iordănescu se caracterizează ca un antrenor care pune pe primul loc disciplina. „Unii văd vârsta ca şi un dezavantaj, este adevărat, poate să fie o lipsă de experienţă până la un anumit punct, dar vreau să vă sigur de pregătirea mea, pe cea a staff-ului meu şi credem că putem să valorificăm la maxim potenţialul acestei echipe. Este importantă și disciplina în echipă, indiferent despre care disciplină vorbim”, a încheiat Iordănescu. În acest moment, climatul la echipă pare să fie unul foarte bun, propice performanței, și chiar dacă în acest moment vorbim despre un obiectiv cum ar fi salvarea de la retrogradare, gorjenii au șanse mari să urce sus în clasament.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: