spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEdi Iordănescu în locul lui Petre Grigoraș!?

    Edi Iordănescu în locul lui Petre Grigoraș!?

    Fiul lui Puiu Iordănescu va prelua echipa gorjeană de la începutul anului 2015

    Pandurii a plecat la drum în acest sezon cu gândul de a ataca locurile de cupe europene, obiectivul fiind locurile 1-6. Însă, parcursul dezastruos a destabilizat situația la echipă, așa că nimeni nu mai este sigur pe postul lui la club. Primul vizat să plece este antrenorul Petre Grigoraș, antrenorul fiind ca și plecat de la echipă după ultimul meci din acest an calendaristic. În acest moment un lucru este cert, zilele lui Grig pe banca pandurilor sunt numărate, în locul acestui tehnician urmând să fie pus Edi Iordănescu, un tehnician în vârstă de 36 de ani și care nu are o mare experiență ca și antrenor.

    Au bătut palma cu Edi

    Eliminarea pandurilor din Cupa României i-au făcut pe conducătorii echipei de fotbal să ia măsuri radicale după ultimul joc oficial. Prima măsură va fi să se renunțe la antrenorul Petre Grigoraș, în locul acestuia stabilindu-se să fie adus Edi Iordănescu. În primă fază s-a spus că Edi Iordănescu ar veni ca și președinte executiv, sau chiar ca și director tehnic urmând să lucreze cu Grigoraș. Această ultimă variantă a picat și s-a decis ca echipa să-i fie dată pe mână fiului selecționerului echipei naționale a României, Anghel Iordănescu. Potrivit unor surse mai marii de la Pandurii s-au înțeles deja cu Edi Iordănescu, acesta urmând să preia echipa începând cu 1 ianuarie 2015.

    Mutarea pe banca tehnică a pandurilor se va face după ce se va încheia acest tur de campionat, Grigoraș având misiunea de a încheia acest sezon de toamnă-iarnă. În aceste condiții, Grig va mai sta pe banca pandurilor la meciurile cu Rapid și Oțelul Galați, primul contând pentru etapa a 17-a din Liga 1, iar al doilea pentru sfertul de finală în Cupa Ligii. Venirea lui Edi Iordănescu este sigură în proporție de peste 90%. Nu s-a semnat nici un contract, există doar un acord verbal între conducerea administrativă și tehnicianul în vârstă de 36 de ani. Acesta în trecut a pregătit Steaua sub forma unui mandat de interimat, fiind mai mulți ani secund. Fiul Generalului Iordănescu a mai trecut și pe la FC Vaslui, dar și la ASA Târgu-Mureș, dar și Fortuna Brazi. Intrarea lui Edi Iordănescu în circuitul Ligii 1 va duce în primă fază la schimbarea obiectivului echipei pe care o va antrena, astfel că din prezența în primele 6 locuri se va stabili ca echipa gorjeană să aibă ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

    Grig e în top!

    În acest moment, Petre Grigoraș este în topul longevității antrenorilor din Liga 1. Primul clasat este Leo Grozavu instalat pe banca celor de la FC Botoșani pe data de 6 ianuarie 2014, urmat fiind de Marius Șumudică și Petre Grigoraș. Acesta din urmă a preluat echipa olteană în primăvara anului acesta, în ultimele șase etape. Până acum 14 formații au făcut modificări la nivelul băncii tehnice, iar totalul antrenorilor schimbați a ajuns la 16.Iese în evidență faptul că niciunul dintre antrenorii din Liga 1 nu se afla la actuala formație în urmă cu un an de zile!

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: