spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIordănescu mulțumit de victorie, nu și de joc!

    Iordănescu mulțumit de victorie, nu și de joc!

    Edi spune: „Era de așteptat, pauza a fost prea scurtă între cele două campionate”

    Pandurii nu a rupt gura târgului, dar a câștigat trei puncte mari. Practic, etapa de debut a Ligii 1 a fost una perfectă pentru târgujieni, aceștia putându-se declara mai mult decât mulțumiți în condițiile în care doar ei au luat trei puncte. Restul echipelor au rămas în spate față de gorjeni, și chiar dacă vorbim de un clasament intermediar, situația e de-a dreptul entuziasmantă. Vorbim de liderul Ligii 1, Pandurii, o echipă care deși a câștigat greu, rămâne singura victorioasă a primei runde, toate celelalte echipe remizând în etapa catalogată drept X.

    sport-01-15

    Analiza lui Edi

    Pandurii și Poli au fost două echipe care au încercat să joace un fotbal bun, dar nu le-a prea reușit. Totuși, după un asemenea meci echilibrat o echipă s-a declarat mulțumită din punct de vedere al rezultatului. „Știu că nu a fost cel mai spectaculos, estetic joc, dar era de așteptat”, a menționat antrenorul Edi Iordănescu.
    Acesta merge mai departe și spune că ambele echipei au jucat, însă din cauza anumitor factori nu a ieșit un joc spectaculos. „Contează foarte mult eficiența, că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Aș începe prin a felicita ambele echipe. Și Timișoara și-a dorit, a luptat. Îmi felicit băieții că au fost foarte preocupați să se organizeze, ne-a lipsit consistența. Nu ne-am creat ocazii, nu am ținut de minge. Defensiv eu spun că am făcut un joc bun, exact”, spune Iordănescu. Tehnicianul susține că nu doar cele două echipe care au încheiat etapa nu au impresionat, ci toate din liga 1. „Echipele se caută, nu-și găsesc încă ritmul, sunt jocuri foarte fragmentate, nu e un ritm foarte ridicat, echipele nu au prospețime, consistență, tonus. Unul din motivele principale a fost o pauză competițională foarte scurtă și nu poți să sacrifici pregătirea, iar vacanța a fost foarte scurtă. În mai puțin de 10 zile nu ai cum să te regenerezi nici măcar mental, dar fizic. O pauză scurtă, nu poți sacrifica pregătirea, trebuia să ne ținem și de etapele de pregătire, vacanța a fost scurtă și a trebuit să aducem echipa înapoi”, a mai punctat Iordănescu.

    Bănățenii-s triști

    La finalul partidei de la Timișoara, antrenorul lui Poli, Dan Alexa era trist. „Am controlat prima repriză. Din păcate, o fază a schimbat absolut tot cursul jocului. Practic, am rămas cu un om în minus și am primit gol. Sunt supărat și aș fi dorit un altfel de debut. Îl felicit pe Edi Iordănescu, are jucători de calitate. Îl felicit și pe Răduț, a făcut diferența în astfel de momente. Pandurii n-au avut absolut nicio ocazie până la gol, apoi au mai avut o ocazie prin Nicoară”, a spus Alexa.

    Noutăți în echipă

    Schimbări în echipă în acest joc de la Timișoara, Edi Iordănescu a fost nevoit să facă ceva modificări în echipă. Astfel, Roman a părăsit terenul pe targă, iar în locul lui a intrat Hora, jucător care a jucat bine, însă la el se vede lipsa pregătirii fizice. De notat și debuturile lui Vasco Fernandes, fundaș central care a evoluat bine în centrul defensivei, dar și prezența pe teren a lui Khalouta și Vali Munteanu.

    Sunt lideri!

    Prima etapă a noului sezon în Liga 1 a adus și o premieră în sensul că un singur meci a dat o câștigătoare, restul partidelor încheindu-se la egalitate. Șase din cele șapte jocuri s-au terminat cu remiză, de puțin lipsind ca și partida de la Timișoara să se termine nedecis și astfel fotbalul românesc să bifeze o premieră: etapă fără învinse sau câștigătoare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: