spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIordănescu, precaut după victoria de la Giurgiu: "Să rămânem precauți, serioși, muncitori"

    Iordănescu, precaut după victoria de la Giurgiu: „Să rămânem precauți, serioși, muncitori”

    Tot Iordănescu spune: „Nu schimbăm obiectivul după această victorie”

    Nu se îmbată cu apă rece! Edi Iordănescu este convins de faptul că victoria de la Giurgiu nu a fost întâmplătoare, ba chiar spune că echipa sa poate face o figură frumoasă în continuare. „Trei puncte importante, contează și mental. Sunt obținute în fața liderului, adversar cu multă calitate la el acasă. E benefic și pentru imagine, pentru club”, a comentat Edi Iordănescu.

    Vor dubla…

    sport-01-17Datorită celor trei puncte din meciul de la Giurgiu, Pandurii a ajuns la cota 16 puncte în clasament, adică în acest moment se află în graficul făcut la începutul sezonului. Mergând mai departe, în comparație cu anul trecut, echipa stă mult mai bine, atunci, la finalul turului avea 18 puncte după 17 etape, iar acum după zece runde a strâns deja 16 puncte. „Dacă mă raportez la ce puncte au fost făcute anul trecut suntem mulțumiți, suntem clar mai bine. Dar este altă conjunctură, altă situație. Ne este foarte greu, facem deplasarea la Severin, ne este greu să fim departe de suporteri, vreau să-i avem alături. E important să facem două victorii la rând în fața a doi adversari dificili și să acumulăm puncte”, a comentat Edi Iordănescu. Acesta merge mai departe și susține că situația putea fi mult mai bună. „Dacă stau și evaluez strict fără să mă gândesc la ce a fost anul trecut pot spune că cu puțină atenție și șansă puteam avea puncte în plus. Nu ne mai putem întoarce, ne uităm înainte, vreau să acumulăm în continuare. Dacă vom scoate în ultimele jocuri din tur mai mult de 18 puncte așa cum ne-am propus ne facilitează niște avantaje pentru retur, și eventuali pași greșiți să nu-i resimțim tare”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Nu se aruncă în pronosticuri

    Cu punctele strânse până acum, dar și cu cele pe care echipa le va strânge în continuare, oltenii visează la cupe europene. „Noi ne gândim să realizăm obiectivul, locul 1-6. În iarnă dacă ne atingem obiectivul putem să regândim strategia pentru play-off, să punem un target. Acum e prematur, cu acest sistem competițional în care ți se anulează jumătate de puncte nu știi unde vei fi. Noi să rămânem echilibrați, asta nu înseamnă că cu o victorie la Astra ne schimbăm obiectivele sau că dintr-o dată am devenit mai puternici decât acum o săptămână. Noi putem să devenim mai puternici în timp, muncind, fiind serioși, doar așa poate apărea progresul”, spune Edi Iordănescu. Un punct important în atingerea obiectivului este dat de partea financiară, de stabilitatea financiară. „Cât la nivel de grup există stabilitate eu sunt mulțumit pentru că altfel poți gestiona grupul. Și solicitările mele către grup sunt la cel mai înalt nivel. E greu să ceri jucătorilor să se concentreze când nu sunt plătiți de 3-4 luni. Sunt cazuri în fotbalul românesc, la noi nu este cazul, aici lucrurile sunt OK”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    Puncte pentru liniște

    În ceea ce privește punctajul, și punctele ce se pun la bătaie în cele trei etape din tur, președintele Narcis Răducan este optimist. „Noi ne propunem maxim de puncte, de fiecare dată. Nu ne iese tot timpul, dar speră ca în ultimele 3 etape ale turului să reușim cât mai multe puncte. Dacă vom obține 9 puncte aspirăm clar la un loc în play-off”, a comentat Narcis Răducan.

    „Nu ne este ușor, suntem privați de a juca meciurile acasă, nu putem să ne întindem mai mult decât ne ajunge plapuma. Atunci când prezentăm organizare și respectăm sarcinile de joc și planul tactic, dar există și atitudinea corectă față de joc, nu au cum să nu vină și rezultatele. Ce a fost la Giurgiu a fost răspunsul unei organizări bune și implicări corecte în joc”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: