spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertIordănescu spune: „Cer unitate de grup, încredere în forţele noastre şi personalitate”

    Iordănescu spune: „Cer unitate de grup, încredere în forţele noastre şi personalitate”

    Tot Iordănescu spune: „Ca să poţi să ai forţa să te baţi la titlu, ai nevoie de fani, iar nouă ne lipsesc”

    Antrenorul pandurilor Edi Iordănescu şi-a propus să facă în perioada următoare abstracţie de problemele financiare cu care se confruntă echipa. Tehnicianul îşi doreşte ca şi elevii lui să se gândească doar la fotbal, iar la final când se trage linia totul să fie pe plus. „Mizăm pe caracterul jucătorilor, avem discuţii individuale dar şi cu grupul pentru a crea un climat cât mai bun la echipă”, spune Edi Iordănescu.

    sport-01-16

    Duce dorul fanilor

    Astfel, antrenorul echipei oltene ştie că cheia succesului stă în puterea grupului. „Mesajele mele sunt pozitive tot timpul, de-a avea personalitate, încredere, să jucăm la victorie meci de meci. Ne luptăm cu cei mai buni din Liga 1, suntem o echipă care vrea multe, dar care are şi anumite puncte minus. Unul din aceste minusuri este susţinerea. Ca să poţi să ai forţa să te baţi la titlu, ai nevoie de fani. Ne lipsesc suporterii”, spune antrenorul pandurilor.
    Acesta merge mai departe şi susţine că nu vrea să-şi încarce echipa din punct de vedere psihic. „Dacă vin după un meci cum a fost cel cu Viitorul în care exprimarea a fost cum a fost, şi spun că ne batem la titlu, nu am acoperire. Trebuie să fiu ponderat în mesajele publice. Ştiu ceea ce-mi doresc eu, suntem doar la 1 punct de locul 1. Dar avem câteva minusuri care trebuie cumva anulate prin multă muncă, caracter, unitate, iar exprimarea să arate că putem să ne batem la titlu”, a mai declarat Iordănescu.

    Ţine în el…

    Referitor la faptul că echipa joacă toate meciurile în deplasare, antrenorul pandurilor spune că îl afectează şi acele momente în care aude din spatele băncii de rezervă jigniri la adresa lui şi a echipei sale. Practic, Iordănescu se simte singur cu echipa în lupta cu alte echipe. „Aud diverse lucruri în spatele băncii, nu tocmai ortodoxe, şi de familie şi de mine, şi de băieţi. Le ignor, stau departe de ele şi nu răspund. Asta este meseria noastră, trebuie să transmiţi echilibru. Dacă te etichetată lumea greu mai scapi de acele etichete”, spune Iordănescu, antrenor care evită să facă circ pe marginea terenului. În chiar ultimele partide s-a văzut faptul că Iordănescu este reţinut, iar spre exemplu, Marius Şumudică a căzut motivând că a fost lovit în cap de un obiect, în timp ce Iordănescu a fost lovit cu un obiect în cap, dar a refuzat să reclame acest incident arbitrilor la meciul de la Tg. Mureş.

    Au crescut primele

    Trebuie spus că cei de la Pandurii joacă pe bani mai mulţi în acest play-off. Cel puţin pe hârtie. La începutul sezonului s-a stabilit un anumit preţ pe punct, însă diferit în play-off faţă de sezonul regulat. „Avem un Regulament de Ordine Interioară foarte clar. Nu anunţăm prime înainte de joc, sunt stabilite la începutul campionatului. Am avut un procent în sezonul regulat, iar în play-off s-a mărit puţin. Dar trebuie să o spun, nu avem garanţia că îi luăm, sunt bani pe hârtie”, a mai punctat Iordănescu.

    O nouă cotă la campionat

    Casele de pariuri continuă să actualizeze cotele pentru câştigarea campionatului. Astfel, pe mediul online se poate paria pe configuraţia Ligii 1 la finalul sezonului. Totul a început săptămâna trecută cu cote aruncate pe piaţă de o agenţie din mediul online, continuată după etapa a doua de o altă agenţie. Astfel, după ultima etapă, una favorabilă Stelei din punct de vedere a rezultatelor, favorita caselor de pariuri a ajuns Steaua care are o cotă de 2,70 pentru câştigarea campionatului faţă de 3,50 cât avea acum o săptămână. Pe locul doi se află Astra Giurgiu, echipă cu o cotă de 3,30 faţă de 2,70 cât avea săptămâna trecută. Pe locul trei se află în continuare Pandurii, echipa lui Edi Iordănescu având o cotă de 5 pentru câştigarea campionatului, faţă de 4,50 cât avea în urmă cu şapte zile. O scădere importantă are Dinamo, trupa lui Mircea Rednic ajungând de la o cotă de 3,75 la una de 6 în acest moment. Ultima echipă din play-off, ASA Tg. Mureş are o cotă asemănătoare ca şi săptămâna trecută de 100.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: