spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Joc unde mă pune Grigoraş"

    „Joc unde mă pune Grigoraş”

    Fundaşul brazilian al pandurilor, Alexandre Cardoso este apt din punct de vedere fizic. Jucătorul şi-a revenit după accidentarea suferită la începutul returului trecut de campionat şi e decis să lupte pentru un post de titular. „Sunt puţin în urmă cu pregătirea. Cred că cea mai grea perioadă a trecut şi acum avem mai mult cu mingea şi meciuri amicale. Contează şi rezultatele în amicale dar mai important e cum se mişcă echipa la partea tactică şi tehnică. Mi-am prelungit contractul cu Pandurii pe încă 2 ani şi sunt bucuros că am ajuns la o înţelegere cu conducerea. Acum sper să mă pregătesc bine, să intru în planurile domnului Grigoraş la capacitate maximă”, a comentat Cardsoos.

    Nu se sperie de concurenţă

    Din punctul de vedere al lui Cardoso, concurenţa e benefică pentru Pandurii. „Concurenţa e bună, cu cât suntem mai mulţi cu atât mai bine. O echipă trebuie să aibă concurenţă ca să-şi atingă obiectivul pe care-l are. E bine că la noi concurenţa e mare ca să-i dăm o durere bună de cap lui Grigoraş”, a mai spus Cardoso. Acesta a mers mai departe şi a spus că e dispus să joace oriunde îl pune antrenorul numai să joace. „Nu ştiu pe ce post voi fi folosit. Vreau să mă pregătesc cât mai bine şi unde crede Grigoraş că stau bine, acolo să fiu folosit. Să fie oriunde, pe orice post ca să prind eu primul 11. Nu mă gândesc încă să încep campionatul ca titular pentru că sunt în urmă cu pregătirea din cauza pauzei mari pe care am luat-o. Mai am de lucru la pregătirea fizică şi vreau să fac o surpriză, să mă pregătesc bine şi să ajung la nivelul celorlalţi colegi astfel încât Grigoraş să spună că m-am pregătit bine şi pot să fiu titular”, a mai afirmat Cardoso.

    E refăcut total

    Vorbind despre problema medicală pe care a avut-o, Cardoso e ferm şi spune că totul i-a trecut. „Genunchiul nu mă mai supără şi acesta e un lucru care şi pe mine m-a surprins. Mi-a fost frică să nu se întâmple ceva dar mi-a rezistat bine în primul stagiu şi acum sper că va fi la fel şi în al doilea. Asta ca să ştiu că s-a rezolvat totul pentru că aceea contuzie a fost destul de grea”, a mai menţionat fundaşul brazilian. Acesta nu se gândeşte să devină român în acte şi astfel să joace pentru echipa României. „Nu mă gândesc să joc pentru naţionala României. Eu mă gândesc doar la Pandurii şi i-am spus preşedintelui Condescu că mai mergem împreună 2 ani. Dacă totul va fi bine mai putem să prelungim, eu sunt cu gândul doar aici şi nu mă gândesc să joc la altă echipă în România. Dacă facem un sezon bun şi dacă apare ceva, eu plec doar în străinătate. Aici sunt de mult timp şi gândul meu acum e să îndeplinim obiectivul clubului, să facem istorie şi pe urmă vedem”, a mai declarat Cardoso.

    „Sper ca Chiricheş să ajungă la cel mai mare nivel. E un jucător tânăr şi are calitate. Încă nu mă gândesc să-i iau locul în centrul apărării, sper să fiu folosit acolo unde pot să-i ajut pe colegi”, Alexandre Cardoso, jucător Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: