spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Jocul echipei îmi dă speranţe"

    „Jocul echipei îmi dă speranţe”

    Pandurii a terminat anul pe locul 16, poziţie retrogradabilă. Acest loc deloc onorant îi dă fiori antrenorului Petre Grigoraş, tehnician care totuşi speră ca din retur situaţia să se schimbe. Atuul lui Grig este jocul bun al echipei din ultimele etape.

    Loc nefericit

    Pandurii chiar a jucat un fotbal plăcut ochiului în ultimele opt etape. Doar neşansa şi arbitrajele au făcut ca în acest moment trupa lui Grigoraş să nu fie deasupra liniei de retrogradare. Însă, antrenorul s-a împăcat cu gândul că va petrece sărbătorile de iarnă de pe loc retrogradabil, aşa că marile speranţe se pun în evoluţia din partea a doua a campionatului. „Predomină sentimentul că suntem pe loc retrogradabil. Când am venit aici echipa avea şase puncte, nu credeam că mai vin cadou vreo şase puncte din altă parte. Ştiam că va fi greu”, susţine Grigoraş. Acesta continuă pe aceeaşi linie, menţionând că atuul echipei este jocul bun. „Suntem la retrogradare, nu avem cum să fim bucuroşi. Partea plină a paharului e jocul echipei, asta îmi dă speranţe că în retur putem câştiga mai multe puncte şi să scăpăm de retrogradare. Jocul echipei a fost unul consistent, nu cred că a fost vreo echipă care să ne domine sau să ne creeze mari probleme. Am avut şi multă neşansă”, a mai spus Grigoraş.

    Bilanţul lui Grig

    Antrenorul şi-a făcut şi o analiză a perioadei în care a antrenat Pandurii. „Dacă fac un calcul pe perioada în care am petrecut-o la Târgu Jiu, sunt mulţumit. Sunt trei victorii, trei egaluri şi două înfrângeri. Sunt la +3 la adevăr. Dar este clar că trebuie să-mi asum responsabilitatea, returul va fi foarte greu”, a mai declarat Grigoraş.
    Cu Grigoraş pe bancă, Pandurii a căpătat un stil ofensiv. În cele opt meciuri, gorjenii reuşind să marcheze de 11 ori, doar într-unul singur elevii lui Grig nereuşind să înscrie. Mai mult, golaverajul este unul pozitiv cu 11 goluri marcate şi 10 primite.

    Jucătorii optimişti

    Jucătorii de fotbal sunt ca elevii de şcoală, aşteaptă cu nerăbdare vacanţa. Faptul că Pandurii este pe loc retrogradabil nu le dă mari emoţii celor care îmbracă tricoul gorjenilor. „Suntem aproape de restul plutonului, nu este o distanţă mare faţă de locurile liniştite. Nu sunt sărbători foarte negre. Totuşi este loc retrogradabil. O să facem pregătirea de iarnă şi o să fim mult mai buni la anul”, spune Vlad Chiricheş.
    Şi mijlocaşul Daniel Orac este încrezător că echipa va ieşi din subsol în partea a doua a sezonului. „Era mai bine să fim mai sus. În retur o să remontăm şi o să urcăm. Au trecut victoriile pe lângă noi şi am scos doar câte un punct. Este frustrant acest loc, dar acum plecăm în vacanţă şi apoi o să revenim mai puternici. La ce am arătat în ultimele meciuri şi la ce am jucat de când a venit domnul Grigoraş suntem în primele zece”, a comentat şi Orac.
    Şi atacantul Bogdan Apostu este pe aceeaşi lungime de undă. „Se putea şi mai bine, dar să fim realişti. Dacă la mijlocul turului eram pe ultimul loc, acum am terminat turul pe o poziţie aproximativ bună, suntem la două puncte de locul 10. Situaţia nu este gravă. Dacă vom face o pregătire bună şi vom avea puţină şansă în retur putem termina în primele 10-11 locuri ale campionatului”, a spus şi Apostu care a venit şi cu o adăugare. „Şansa trebuie să se întoarcă şi de partea noastră, jocul ne ajută, acesta este atuul nostru principal în faţa celorlalte echipe cu care ne batem la evitarea retrogradării. Sunt mai multe echipe care au puncte mai multe ca noi, dar jocul nu le recomandă că ar putea continua pe aceeaşi linie. Cu şansă putem termina în primele 11 echipe, acolo ne este locul. Am pierdut opt puncte incredibil, cu acele puncte eram pe şapte iar jocul era acelaşi. Noi nu am avut şansă în acest tur. Sper ca în retur norocul să-şi întoarcă faţa spre noi” a încheiat Apostu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: