spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertJucătoare de la CSM Târgu Jiu, la Campionatul Mondial de Junioare

    Jucătoare de la CSM Târgu Jiu, la Campionatul Mondial de Junioare

    Vanessa Leona Predescu va reprezenta echipa de handbal CSM Târgu Jiu și România în competițiile internaționale. Jucătoarea este cea mai tânără componentă a echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu. Ea a fost convocată la Campionatul Mondial de Junioare din Macedonia de Nord cu echipa națională de junioare a României. Competiția se va desfășura în perioada 30 iulie – 10 august.

    România a fost repartizată în Grupa E, alături de Țările de Jos, Slovenia și Guineea. Din lotul României pentru această competiției face parte și Vanessa Leona Predescu, extremă stânga, transferată în această vară de clubul gorjean.

    Cu o săptămână înainte de debutul Campionatului Mondial de Junioare din Macedonia, Vanessa Predescu a mărturisit ce speranțe are la competiția la care va participa:

    „Este o onoare și o mândrie să fac parte din acest lot și să particip la acest Campionat Mondial. Este un sentiment de nedescris, atunci când îți cântă imnul și când ești acolo pe teren, reprezentând România! Am primit vestea convocării cu multă bucurie și emoție. Sunt foarte fericită pentru că am fost convocată la naționala de junioare și pentru că am ocazia de a reprezenta România la un Campionat Mondial! Ne dorim foarte mult să facem o figură frumoasă și să ne întoarcem de acolo cu o medalie, dar trebuie să luăm totul pas cu pas“, a spus Vanessa Leona Predescu pentru site-ul clubului.

    „Avem o echipă serioasă și puternică“

    Tânăra jucătoare crede că CSM Târgu Jiu are un lot destul de puternic pentru a se putea menține în Liga Florilor: „Cred că avem o echipă foarte bună. Mă bucur că am avut ocazia de a avea un prim contact cu viitoarele mele colege, dar am avut foarte puțin timp la dispoziție și am apucat să vorbesc cu doar câteva dintre ele. Trebuie să recunosc că am fost mai mult concentrată pe jocul echipei naționale și la indicațiile antrenorului, pentru că mai este puțin până la debutul campionatului din Macedonia. Consider că avem o echipă serioasă și puternică și putem face față în acest sezon în Liga Florilor, dar totul depinde de noi. Îmi doresc să obținem cât mai multe victorii și să ne atingem obiectivul, acela de a ne menține în Liga Florilor“.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: