Jucătoare experimentată tranferată de CSM Târgu Jiu

0
149

CSM Târgu Jiu a tranferat încă o jucătoare. Este vorba de Iulia Maria Andrei, care sezonul trecut a evoluat în Liga Florilor, pentru CS Dacia Mioveni. Aceasta evoluează atât ca inter stânga, dar şi pe post de coordonator de joc. Iulia Maria Andrei a semnat cu gruparea gorjeană pentru un sezon.

„Iulia Maria Andrei are un palmeres impresionat la nivel juvenil. A început handbalul în oraşul natal, în 2004, la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu echipele de junioare ale Oltchimului a fost multiplă campioană şi vicecampioană naţională. În perioada petrecută la Oltchim a fost selecţionată la echipa naţională a României de junioare, cu care a reuşit o performanţă remarcabilă. La 17 ani, Iulia Maria Andrei a cucerit medalia de aur, în 2014, cu naţionala României, la turneul desfăşurat în Macedonia. La nivel de junioare a mai jucat, tot la Vâlcea, pentru HC Oltenia şi Energetic Râmnicu Vâlcea.

Iulia Maria a făcut pasul la senioare în anul 2015, direct în Liga Florilor, la echipa HC Alba Sebeş, unde a jucat un sezon. A urmat în 2016, transferul la CSM Slatina, echipă cu care a evoluat la nivelul Diviziei A în sezonul 2016-2017, la finalul căruia echipa din Slatina a promovat în Liga Florilor. Cu echipa din Slatina, Iulia Maria a jucat timp de trei sezoane, în perioada 2017-2020, în Liga Florilor. În 2021 a trecut la CS Dacia Mioveni, formaţie cu care a jucat, din nou, pe prima scenă a handbalului românesc. Astfel, CSM Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile unei jucătoare cu experienţă pe linia de 9 metri, care a strâns cinci sezoane de Liga Florilor şi care poate evolua atât ca inter stânga, dar şi pe postul de coordonator de joc“, a transmis CSM Târgu Jiu.

„Ne vom lupta în continuare pentru obiectivele propuse“

Iulia Maria Andrei a declarat pentru site-ul clubului că îşi doreşte promovarea în prima ligă cu noua ei echipă: „Începe un nou capitol şi sper să fie unul plin de reuşite. Am ales CSM Târgu Jiu pentru că este o echipă tânără, cu mult potențial, o echipă care a reușit să impresioneze încă de la început.

Am urmărit meciurile disputate la turneul final și într-adevăr, presiunea unei promovări și-a pus amprenta asupra fiecărei echipe. Chiar dacă atunci echipa din Târgu Jiu a pierdut în faţa celor de la Știința București, o astfel de experienţă te motivează, te ajută să progresezi, te căleşte efectiv și te face să devii mai puternică. Așadar, sigur ne vom lupta în continuare pentru obiectivele propuse“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here