spot_img
7.8 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertJucătoare experimentată tranferată de CSM Târgu Jiu

    Jucătoare experimentată tranferată de CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a tranferat încă o jucătoare. Este vorba de Iulia Maria Andrei, care sezonul trecut a evoluat în Liga Florilor, pentru CS Dacia Mioveni. Aceasta evoluează atât ca inter stânga, dar şi pe post de coordonator de joc. Iulia Maria Andrei a semnat cu gruparea gorjeană pentru un sezon.

    „Iulia Maria Andrei are un palmeres impresionat la nivel juvenil. A început handbalul în oraşul natal, în 2004, la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu echipele de junioare ale Oltchimului a fost multiplă campioană şi vicecampioană naţională. În perioada petrecută la Oltchim a fost selecţionată la echipa naţională a României de junioare, cu care a reuşit o performanţă remarcabilă. La 17 ani, Iulia Maria Andrei a cucerit medalia de aur, în 2014, cu naţionala României, la turneul desfăşurat în Macedonia. La nivel de junioare a mai jucat, tot la Vâlcea, pentru HC Oltenia şi Energetic Râmnicu Vâlcea.

    Iulia Maria a făcut pasul la senioare în anul 2015, direct în Liga Florilor, la echipa HC Alba Sebeş, unde a jucat un sezon. A urmat în 2016, transferul la CSM Slatina, echipă cu care a evoluat la nivelul Diviziei A în sezonul 2016-2017, la finalul căruia echipa din Slatina a promovat în Liga Florilor. Cu echipa din Slatina, Iulia Maria a jucat timp de trei sezoane, în perioada 2017-2020, în Liga Florilor. În 2021 a trecut la CS Dacia Mioveni, formaţie cu care a jucat, din nou, pe prima scenă a handbalului românesc. Astfel, CSM Târgu Jiu şi-a asigurat serviciile unei jucătoare cu experienţă pe linia de 9 metri, care a strâns cinci sezoane de Liga Florilor şi care poate evolua atât ca inter stânga, dar şi pe postul de coordonator de joc“, a transmis CSM Târgu Jiu.

    „Ne vom lupta în continuare pentru obiectivele propuse“

    Iulia Maria Andrei a declarat pentru site-ul clubului că îşi doreşte promovarea în prima ligă cu noua ei echipă: „Începe un nou capitol şi sper să fie unul plin de reuşite. Am ales CSM Târgu Jiu pentru că este o echipă tânără, cu mult potențial, o echipă care a reușit să impresioneze încă de la început.

    Am urmărit meciurile disputate la turneul final și într-adevăr, presiunea unei promovări și-a pus amprenta asupra fiecărei echipe. Chiar dacă atunci echipa din Târgu Jiu a pierdut în faţa celor de la Știința București, o astfel de experienţă te motivează, te ajută să progresezi, te căleşte efectiv și te face să devii mai puternică. Așadar, sigur ne vom lupta în continuare pentru obiectivele propuse“.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: