Jucătorii de Viitorul Pandurii, lăsați pe jos după eliminarea din Cupă

1
4947

Fotbaliștii de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu au fost lăsați pe jos, la stadionul din Filiași, după eliminarea din Cupă. Șoferul autocarului ar primit ordin să plece de la cel care conduce echipa, omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Gruparea din Filiași a reușit să elimine Viitorul Pandurii Tg. Jiu, după ce echipa gorjeană conducea la pauză cu 2-0, în urma golurilor semnate de Gabriel Dodoi și Răzvan Vulpe. Echipa din Filiași a reușit să întoarcă rezultatul în partea secundă, prin golurile marcate de Alexandru Fotescu, Cosmin Calu și Eduard Dina, ultima reușită fiind în minutul 90.

Au venit cu trenul la Târgu Jiu

Oficialii celor de la Viitorul Pandurii au avut o reacție dură, iar șoferul autocarului ar fi primit ordin să plece de la stadion fără jucători. Astfel, jucătorii echipei din Liga 2 au fost nevoiți să se întoarcă acasă cu alte mijloace de transport. Unii au apelat la prieteni sau la oficialii gazdelor de la Filiași, care le-au împrumutat mașini, în timp ce alții au revenit la Târgu Jiu cu trenul.

Echipa dinb Filiași este condusă de gorjeni. Mario Găman, antrenorul echipei din Filiași, a spus că rezultatul este fantastic: „Este o zi istorică! Este nemaipomenit, fantastic, mulțumim susținătorilor care au venit azi. Băieții merită toată stima, jos pălăria. Au făcut o a doua repriză impecabilă. Am întâlnit o echipă foarte bună a Ligii a 2-a, o echipă pe care o știam bine, dar au fost două reprize diferite

În sezonul trecut, ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu a ajuns până în semifinala Cupei României.

1 COMENTARIU

  1. Blat ordinar si circ sa plece fraierii pe schema…ca vai ce afectati suntem noi ca ne-au eliminat aia…Au bagat baietii banii in buzunare ca na, e saracie mare, trebuie sa traiasca si ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here