spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Jucătorii sunt montaţi"

    „Jucătorii sunt montaţi”

    Pandurii nu are variante pentru meciul de duminică, aşa că tehnicianul pandurilor spune că toată lumea din vestiar vrea doar victoria. „Important e să găsim jucătorii într-o formă bună, să jucăm cu cei mai în formă. Jucătorii sunt montaţi la fiecare joc. Important e rezultatul final. Am pierdut la Galaţi că nu am avut prospeţime, am alergat mai puţin decât gazdele şi atunci rezultatul este echitabil”, a comentat Pustai. Tehnicianul oltenilor are aşteptări mari de la jucătorii săi şi îi aşteaptă să joace mult mai bine pe atac. „Am avut un meci greu la Oţelul, dar speram să evoluăm mai bine. Am avut posesia 50-50, dar a noastră a fost în foarte puţine momente cu progresie spre poarta adversă. Am fost periculoşi doar la faze fixe. Acum sper să fim mult mai periculoşi”, a mai spus Pustai.

    Nistor, titular?

    Este foarte posibil ca la meciul de duminică, Pustai să mizeze pe Dan Nistor din primul minut, aşa că va face pereche în linia mediană cu Breeveld şi Anton. „Eu am zis, Dan Nistor nu e închizător. Un mijlocaş ofensiv, un mijlocaş care aleargă mult, de asta a jucat în zona centrală. Poate fi ace jucător care din zona centrală poate ajunge la finalizare”, a mai adăugat Pustai care are totuşi aşteptări mult mai mari de la jucători. „Şi Bud şi alţii au fost restanţieri în prima etapă”. Pentru meciul de duminică, tehnicianul nu poate miza pe Matulevicius, Predescu dar şi pe Elton. „Elton a făcut o ruptură de 4 centimetrii, foarte mare şi lipseşte cam o lună. E un jucător care s-a încălzit din minutul 20, s-a încălzit în pauză, sunt ciudate aceste accidentări”, a mai spus antrenorul oltenilor. Cât despre posibilitatea folosirii lui Maximiliano Giusti, Pustai nu e decis să-l utilizeze. „Am făcut un transfer despre care vă spuneam, dar vreo 2-3 etape nu ne putem baza pe el. el a făcut pregătirea singur, este un jucător care o să ne ajute. Sperăm”, a încheiat Pustai.

    „Meciul cu Ceahlăul este la ora 8. Tot aşteptăm să se încălzească. E timp de ploaie, meciul e duminică la ora 8. Noi sperăm că lumea o să vină la stadion, e un retur greu din care vrem să ne păstrăm locul 4 care duce în Europa”, Cristi Pustai, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: