spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertJuniorii, campionii Gorjului

    Juniorii, campionii Gorjului

    Echipa de juniori Under 17 de la Pandurii a reuşit o super performanţă adjudecându-şi în acest sezon Cupa României. Acest rezultat vine după ce echipa s-a clasat pe locul patru la finalul primei ediţii a campionatului Ligii Elitelor. În Cupa României, Pandurii Târgu-Jiu a trecut de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-0, apoi în sferturile de finală a eliminat ACS Poli Timişoara cu scorul de 2-1, iar în semifinale a trecut de CSU Craiova, scor 4-1.

    sport-03-21

    Ei bine, în finala mare, gorjenii s-au impus la Mogoşoaia cu 1-0 în faţa celor de la Performer Constanţa. După această super performanţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori al clubului Pandurii, Florin Bejinaru nu putea fi decât fericit. „Felicităm copiii pentru că au jucat admirabil în toate meciurile dar mai ales acum în finală când meciul a fost unul destul de echilibrat şi deschis oricărui rezultat. Dar ei au dat dovadă de angajament total şi au crezut în şansa lor până la final de aceea merită felicitările noastre. Deşi era un joc echilibrat ei s-au impus pentru că au fost mult mai agresivi în joc, au avut o atitudine mai bună şi au fost concentraţi şi mai pragmatici”, a declarat Bejinaru.

    Sâmbătă au un nou meci

    La finalul acestei săptămâni, juniorii U17 de la Pandurii vor juca la Mogoşoaia în Super Cupa României. Gorjenii vor întâlni Viitorul Constanţa, echipa campioană la U17, un meci în care oltenii vor să-şi îmbogăţească zestrea din vitrina cu trofee.

    Pandurii Târgu Jiu – Performer Constanţa 1-0

    Finala Cupei României Liga Elitelor Under 17

    Stadion: Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia
    Popescu Adrian – Goşa, Cocâr, Frăţilescu, Almic, Cojocaru, Trăncău, Copiluş, Cioiu, Dragu, Gruia (cpt.). Antrenori: Constantin Andriucă şi Sorin Vintilescu.

    A marcat: Cojocaru min. 54.

    Au mai jucat: Mihai Alexandru, Istrate, Bogatu, Popescu Sorin, Măicăneanu.

    Rezerve: Semen, Preoteasa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: