spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLa agăţat de puncte în Moldova

    La agăţat de puncte în Moldova

    Seria de meciuri continuă pentru Pandurii. Gorjenii vor evolua în această după-amiază de la ora 18.00 la Iaşi contra unei echipe rănite, unei echipe care nu s-a mai întâlnit cu victoria de vreo cinci etape. Cum oaspeţii vin după două victorii, e clar că gorjenii au şi prima şansă la victorie. Însă, tot timpul cei de la Pandurii au avut probleme la Iaşi, fie cu echipa gazdă, fie cu arbitrajul. Ultimul meci este un bun exemplu, arbitrul Marius Avram dezavantajând în mod flagrant Pandurii într-un meci în care nu a dictat penalti pentru olteni după care a mutat un presupus fault din afara careului în careu! Parcă e de ajuns.

    sport-01-20

    Unii sunt sus, alţii jos

    Pandurii a plecat la Iaşi cu gândul de-a nu pierde. Uneori şi un egal este bun, însă tot mai bune sunt cele trei puncte. O victorie în Moldova ar da aripi pandurilor în misiunea de a prinde un loc fruntaş în Liga 1 la finele sezonului regulat, şi practic ar mări distanţa dintre gorjeni şi moldoveni la nouă puncte, ceea ce este mult. Aşa că miza meciului este una mare, ba chiar foarte mare dacă este să ţinem cont de faptul că suntem deja în etapa a noua şi mai sunt doar patru şi deja se încheie turul sezonului regulat. Dacă moldovenii aleargă de vreo câteva meciuri după victorie, gorjenii sunt bine mersi, au deja 15 puncte acumulate şi ocupă locul 3 în Liga 1 la egalitate cu echipa de pe locul 2, Dinamo. O situaţie bună din punct de vedere sportiv, dar mai puţin bună din punct de vedere financiar.

    Serie grea

    Şi totuşi, chiar dacă sunt pe val gorjenii nu privesc de sus meciul cu Poli Iaşi. Ba din contră, gorjenii sunt de părere că îi aşteaptă un duel de foc, un joc în care orice greşeală poate face diferenţa la final. Cel mai probabil va fi un meci pe contre, un meci în care cine nu va alerga şi cine nu se va dărui va ieşi învins de pe teren. „Sunt convins va fi un alt gen de meci faţă de cel cu ASA Tg. Mureş. Vom întâlni o echipă bună, solidă, omogenă echipă bună pe teren propriu care primeşte greu gol, sunt puternici acasă. Joacă bine şi în deplasare. Va fi un meci extrem de dificil. Joacă de ceva timp împreună, au continuitate în evoluţii”, a declarat Petre Grigoraş.

    După ce vineri au jucat cu ASA Tg. Mureş, astăzi vor evolua la Iaşi, vineri va fi un nou meci important pentru Pandurii, acasă cu Viitorul lui Gică Hagi. „Avem două meciuri grele, două echipe care pot pune probleme oricărei echipe din Liga 1”, spune Grigoraş. Acesta ştie că atât Iaşiul cât şi Viitorul sunt echipe pe care dacă nu le iei în serios îţi pot crea probleme mari. „Va trebui să abordăm altfel meciurile şi să încercăm să scoatem puncte”, a mai spus Grig. Referindu-se la meciul cu Poli Iaşi, antrenorul pandurilor s-ar mulţumi şi cu un egal. „O victorie ar fi senzaţională, un egal ar fi bun. Suntem momentan bine, un rezultat pozitiv la Iaşi ar fi bun, dar trebuie să schimbăm ceva faţă de meciul cu ASA pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a mai spus Grigoraş.

    Menajează pe cineva?

    Înaintea acestui meci, Grigoraş a anunţat că este tentat să menajeze şi din jucători. „Trebuie să mă gândesc că jucăm din 3 în 3 zile. Sunt jucători care nu au jucat în acest ritm şi nu pot să-i condamn, o să avem ceva probleme. Am soluţii, voi da şansă şi altora să joace, o să apară 3-4 schimbări pentru a da posibilitatea şi altora să joace. Sper să se ridice la nivelul celorlalţi”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    Moldovenii vor victoria

    Dacă gorjenii s-ar mulţumi şi cu un egal, de partea opusă, moldovenii vor să câştige. Chiar antrenorul italian Nicolo Napoli, un tehnician foarte contestat în ultima vreme în Moldova cere răbdare din partea fanilor. „Rog fanii să vină să încurajeze echipa, nu să critice antrenorul”, a declarat Napoli. Acesta a vorbit şi despre duelul cu Pandurii, un meci greu din punctul său de vedere. „Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă bună a campionatului. Au jucători buni, cu experienţă, au şi un antrenor bun pe care îl apreciez. Noi venim după o serie de meciuri fără victorie, avem nevoie de un succes în meciul de marţi pentru a pune capăt acestei perioade dificile. Este un blocaj la echipă care poate fi depăşit cu o victorie. Cu atitudine putem câştiga”, a declarat Nicolo Napoli, antrenorul echipei Poli Iaşi.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: