spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesLa trântă cu Gloria

    La trântă cu Gloria

    Oltenii trebuie să câştige cele trei puncte cu codaşa Ligii 1

    În această seară de la ora 19.00, Pandurii are meci cu cea mai slabă echipă din Liga 1, Gloria Bistriţa. Chiar este un meci care în mod normal are o singură necunoscută, diferenţa de goluri la care se va impune Pandurii. Gorjenii nu au voie să facă vreun pas greşit în această seară, un succes fiind echivalent cu ocuparea locului 2 în Liga 1 la finalul acestei etape.

    Miză mare

    Gloria Bistriţa este prima echipă retrogradată în acest sezon. Trupa lui Nae Manea nu are nicio şansă să supravieţuiască, aşa că va veni la Târgu-Jiu fără a avea vreo miză. Gorjenii se tem că starea de spirit bună din lotul lui Pustai ar putea fi o piedică în acest meci. „Gloria este o echipă care nu are ce pierde. Vine să joace, jucătorii se gândesc să joace cât mai bine pentru a intra în vizorul antrenorilor pentru a prinde un loc pe la alte echipe. Când nu ai ce pierde, nu ai presiune. Noi ne putem face singuri meciul greu dacă nu avem atitudine. Şi la acest meci se pun la bătaie 3 puncte, puncte foarte importante”, a comentat Cristi Pustai.

    Tehnicianul a discutat mai toată săptămâna cu elevii lui şi le-a spus să nu-i privească pe adversari la preţ de matineu pentru că riscă să se păcălească. „Ne aşteaptă un meci greu. Trebuie să fim atenţi, un meci acasă şi pe care trebuie să-l câştigăm pentru a avea trei victorii consecutive şi pentru a ne consolida poziţia pe podium”, a mai punctat Pustai. Antrenorul pandurilor ştie că punctele sunt foarte importante indiferent dacă sunt obţinute în faţa lui Dinamo sau Bistriţei. „Nu ne gândim la meciul cu Steaua până nu trecem de Bistriţa. Să vedem ce fac şi alte echipe, sunt 7 meciuri şi ne gândim şi la celelalte rezultate. Important e ca noi să ne asigurăm punctele. Avem un program accesibil, patru jocuri acasă şi trei în deplasare”, a mai punctat Cristi Pustai. Pentru meciul de astăzi cu Bistriţa, antrenorul nu va putea miza trei jucători, toţi suspendaţi, Voiculeţ, Mamele şi Vlad. „Lipsa celor trei ne afectează. Nimeni nu este de neînlocuit, va fi greu pentru că sunt 3 absenţe din primul 11. E vorba de un fundaş central, fundaşul stânga şi Voiculeţ care iarăşi lipseşte. Sper ca cei care vor intra să se ridice la pretenţiile noastre”, a comentat Pustai.

    Joacă pentru bani

    Meciul de astăzi este foarte important şi din punct de vedere financiar. Astfel, la victorie, oltenii vor avea ceva bani de încasat. „După meciul cu Rapid am stabilit alt sistem de premiere ce se face la 1 mai şi 1 iunie la care toţi au fost de acord. La 1 mai înseamnă 9 puncte plătite dacă facem trei cu Bistriţa. Suntem în grafic, avem peste 1,8 puncte pe meci. avem 8 jocuri şi 15 puncte. La 1 iunie ar fi restul punctelor acumulate în luna mai. În funcţie de clasare se plăteşte 100% sau 50%”, a comentat Pustai.

    „Poate şi faptul că toate atuurile sunt de partea noastră este o problemă pe care să o conştientizăm jucătorilor. Toţi se aşteaptă să avem 1-0 de pe tunel. Eu vreau să avem la final victoria de partea noastră”, Cristi Pustai, antrenor Pandurii

    „Trebuie să câştigăm contra Gloriei Bistriţa şi să mai facem un pas spre atingerea obiectivului”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: