spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLiber la joc pe Stadionul Municipal

    Liber la joc pe Stadionul Municipal

    După scandalul pe contractul de concesiune, primarul Marcel Romanescu îi anunță pe administatorii Clubului Pandurii Târgu Jiu că pot folosi gratuit stadionul. Cum instanța bate pasul pe loc în privința procesului aflat pe rol, edilul se teme ca o eventuală decizie favorabilă să nu prelungească și mai mult fosta înțelegere.

    Vești bune pentru echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Vor scăpa de povara achitării chiriei la stadionul din oraș. Primarul Marcel Romanescu susține că a inițiat un proiect de hotărâre care le permite să folosească gratuit arena din Târgu Jiu.  “Suntem în continuare în instanță cu Pandurii pe acel contract de comodat. Clubul Pandurii solicită prelungirea contractului cu 4 ani de zile. Noi am considerat că luna martie 2020 este termenul final pentru ultimul contract pentru cei 10 ani de folosire a stadionului. Ținând cont de acest aspect, am luat hotărârea să inițiez un proiect de hotărâre ca până la finalizarea litigiului, clubul Pandurii să poată folosi în mod gratuit stadionul din Târgu Jiu. Acest lucru se va întâmpla chiar de la prima partidă pe care clubul Pandurii o va organiza pe stadionul din Târgu Jiu. Nu vor achita niciun fel de taxă pentru folosirea stadionului, ținând cont că există și posibilitatea ca, în urma procesului, instanța de judecată să le dea câștig de cauză și să ne oblige să prelungim acel contract cu 4 ani de zile”, a declarat primarul.

    Meciuri live

    Pentru că pandemia nu permite accesul spectatorilor pe stadion, conducerea Clubului a luat decizia de a transmite live meciul. Au avut nevoie de avizul autorităților și Romanescu a vrut să fie bun până la capăt. “Cei de la clubul Pandurii au cerut acordul pentru ziua în care se va desfășura meciul de la Târgu Jiu, astfel încât să poată pregăti un ecran pe care să se transmită în direct partida de fotbal, ținând cont de faptul că spectatorii nu au acces pe stadion. Le-am dat acest acord și suntem încântați că se poate organiza un astfel de eveniment. Le-am spus foarte clar însă, că toate condițiile pentru desfășurarea evenimentului, nu spațiul, ci condițiile, trebuie asigurate cu sprijinul DSP. Cred că au și luat deja legătura cu cei de la DSP pentru a le spune cum să pregătească exact acest moment”, susține Marcel Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: