spot_img
7.8 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLiber la meciuri pe terenurile sintetice. Ce reguli trebuie respectate

    Liber la meciuri pe terenurile sintetice. Ce reguli trebuie respectate

    Activitățile sportive în aer liber pot fi reluate cu condiția ca la acestea să participe cel mult 12 persoane.

    Direcția de Sănătate Publică Gorj avizează favorabil desfășurarea sportului în aer liber, pe baze sportive.

    Organizatorii trebuie să respecte o serie de măsuri de prevenire, în contextul COVID-19: accesul în baza sportivă se va face pe un culoar separat față de zona de ieșire; accesul spectatorilor este strict interzis în interiorul bazei sportive; în fiecare zi se va desemna o persoană,  dintre angajații clubului sau societății,  care va fi responsabilă pentru organizarea și coordonarea sportivilor în vederea aplicării  măsurilor de limitare a riscului de răspândire a virusului SARS CoV 2; se va asigura triajul epidemiologic.

    Ce reguli trebuie respectate

    La intrarea în incinta suprafeței de joc, toate persoanele participante vor completa și semna un tabel cu datele de contact, prin care își exprimă acordul privind luarea la cunoștință și respectarea regulilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Înainte de a se intra în incinta terenului de joc, personalul delegat va verifica temperatura fiecărei persoane, folosind aparate corespunzătoare de măsurare a temperaturii de la distanță. Cei care depășesc temperatura de 37.2 grade, nu vor avea acces în incinta terenului de joc și a bazei sportive. Nu vor avea acces un număr mai mare de 12 persoane. Este strict interzis accesul la vestiare și zona de dușuri, sportivii urmând a veni de acasă îmbrăcați corespunzător pentru activitatea sportivă. Imediat după terminarea meciurilor, sportivii vor părăsi terenul de joc și zona adiacentă, evitându-se staționarea sau întâlnirile între mai multe persoane. Accesul pe terenul de joc al următoarelor echipe se face doar după ce toți componenții echipelor anterioare au părăsit suprafața de joc. Sunt interzise îmbrățișările, strângerile de mână, scuipatul, precum și orice alte gesturi voluntare care nu respectă măsurile de distanțare socială“, se arată într-un comunicat de presă al DSP Gorj.

    Programările pentru închirierea terenului din incinta bazei sportive se va face conform unui program bine stabilit, pentru a evita întâlnirea și limitând accesul simultan a mai multor de 12 persoane / teren sintetic în incinta bazei sportive, în același timp.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: