spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLiga a 2-a, tot mai aproape!

    Liga a 2-a, tot mai aproape!

    Cod roşu: Pandurii continuă să piardă şi e în pericol de retrogradare

    Veste bună pentru duşmanii pandurilor, Pandurii este la retrogradare. Planurile cretine ale unora au ieşit bine, iar situaţia la Pandurii s-a stricat, rezultatul de la Concordia Chiajna stând mărturie. Fără antrenor principal pe bancă, acesta fiind suspendat, dar şi fără preşedinte care la rându-i este suspendat de „boşii” gorjenilor, echipa a jucat prost şi a pierdut la Chiajna în faţa unei echipe modeste, dar care a luat trei puncte mari. Din păcate, Pandurii a arătat foarte multe minusuri în joc, aşa că rezultatul este just.

    Defensivă de carton

    Minim patru puncte şi-ar fi dorit Edi Iordănescu din meciurile cu Dinamo şi Concordia, însă într-un final s-a ales cu trei. Doar trei, aşa că târgujienii sunt în continuare în hora retrogradării. Eşecul de la Concordia poate atârna greu la finalul campionatului, la fel cum şi alte rezultate pot înclina balanţa spre un drum care duce la pierzanie, Liga a 2-a. Din păcate, gorjenii s-au prezentat pe sinteticul de la Chiajna cu gândul de-a nu pierde, mizând pe un egal. Bun era şi egalul dat fiind faptul că ar fi menţinut distanţa de patru puncte dintre cele două echipe în favoarea gorjenilor, însă a ieşit prost. Jocul în sine a fost unul slab, fiind printre acele jocuri care te îmbie la somn. Totul curgea spre un 0-0 şters, anost, plictisitor, însă ceva s-a întâmplat şi coordonatele partidei s-au schimbat radical. În minutul 37, mijlocaşul Dan Nistor i-a dat efectiv peste picioare unui adversar, gest întâlnit mai degrabă pe la Liga a 4-a, aşa că centralul i-a arătat direct cartonaşul roşu. Din acel minut egalul era maxim ce puteau obţine oltenii. Această inferioritate numerică a atârnat greu în balanţa scorului final, iar Pandurii a cedat. Mai exact,după pauză o nouă gafă a defensivei târgujiene a fost aspru sancţionată de către cei de la Concordia, mingea respinsă prost de Vasiljevic a fost interceptată de Pena, acesta a pasat pentru Dina, iar doljeanul a şutat la colţul scurt al lui Mingote şi a marcat. De notat revenirea lui Mingote între buturi după luni bune în care a frecat tuşa. Cu antrenorul principal în tribună, gorjenii nu au fost în stare să egaleze, au avut posesia, de fapt echipa gazdă s-a retras deliberat în apărare oferindu-le ocazia pandurilor să atace deşi aveau un om în minus. Aceste atacuri se opreau undeva la linia de 16 metri, aşa că târgujienii n-au reuşit să pericliteze cu adevărat buturile Concordiei. De notat debutul în fotbalul mare al lui Rodelmis Trifu, un jucător tânăr de la centrul de copii şi juniori, dar care nu a putut revitaliza un atac lipsit de viziune. S-a terminat 1-0, o victorie mare a Concordiei care a făcut un pas important în lupta pentru evitarea matineului, de fapt a reuşit să bage în horă şi echipa gorjeană.

    Gluma se-ngroaşă!

    Pentru Pandurii, acest eşec este unul care îi bagă serios în lupta din subsolul clasamentului. Culmea este că majoritatea rezultatelor proaste au venit în urma unor faze în care defensiva pandurilor a gafat, astfel de cadouri fiind greu de refuzat în Liga 1. „Din păcate facem în fiecare meci cadouri adversarilor şi apoi alergăm după egalare. Noi ca să luăm puncte trebuie să înscriem mai mult decât adversarii, pentru că facem mereu greşeli” a declarat Mihai Răduţ. Şi atacantul Mihai Roman a reacţionat. „Ne-a lipsit şi antrenorul, care n-a putut sta pe bancă, ne-a lipsit şi preşedintele. Trebuie să stăm cu capul sus, să mergem înainte, să ne facem jocul şi vom reuşi s-o scoatem la capăt. Acum trebuie sa câştigăm acasă cu Braşov, pentru că am intrat din nou în hora retrogradării”, spune atacantul Mihai Roman.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: