spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLot decimat la Pandurii

    Lot decimat la Pandurii

    Cristi Pustai are mari probleme de efectiv înainte de meciul cu Dinamo

    Numai în pielea lui Cristi Pustai să nu fi. Gorjenii au fost în această toamnă pe toate cele trei fronturi, iar acum acest parcurs lung şi obositor se simte din plin. Cristi Pustai are o listă cu mulţi jucători aflaţi pe tuşă şi pe care nu poate miza. Nouă jucători sigur nu pot juca în această seară, iar al zecelea riscă să se accidenteze mai grav dacă va accepta să joace. Astfel, tehnicianul pandurilor va trebui să improvizeze şi să facă minuni.

    Listă lungă

    Meciul cu Dinamo îi prinde pe gorjeni cum nu se poate mai rău. Cristi Pustai nu poate alinia cea mai bună echipă, jucători importanţi fiind accidentaţi. Şase din cei nouă jucători care nu pot juca în această seară ar fi fost titulari dacă nu acuzau probleme medicale. Mingote, Erico, Paulihno, Distefano, Anton sau Matulevicius ar fi jucat în această seară în cel mai important meci al pandurilor din acest final de an. Alţi trei ar fi fost rezerve, Rada, Predescu şi Rubio ar fi luat loc pe banca de rezervă. Nici prezenţa lui Bogdan Unguruşan u e sigură în teren, acesta revine după o accidentare iar dacă va risca să joace ar putea să se aleagă cu o recidivă la accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni. Cu un astfel de lot decimat de accidentări, cei de la Pandurii trag speranţe că pot învinge Dinamo. Pare o misiune imposibilă, însă pe gorjeni nu-i costă nimic să nu spere.

    Anton e suspendat

    Pe lângă jucătorii enumeraţi mai sus, gorjenii nu vor putea conta nici pe serviciile lui Paul Anton. Mijlocaşul la închidere a fost eliminat absolut nemeritat de către arbitrul Sebastian Colţescu în meciul de la Braşov, aşa că nu va putea evolua în această seară. „Colţescu a prins o zi mai slabă. Îi putem reproşa eliminarea lui Anton”, a menţionat Pârvulescu.

    Aşa o duc până la final

    Din cei accidentaţi, Cristi Pustai are şanse puţine să recupereze prea mulţi până la etapa de campionat cu Universitatea Cluj. Poate Mingote va reveni, în rest sunt şanse mici ca cineva să mai joace în această stagiune. „Nu avem ce face trebuie să mergem mai departe”, a mai declarat Pustai. Eugen Pârvulescu spune că toate aceste probleme de lot au venit de pe urma programului încărcat. „Oboseala a dus accidentări. Se simte că jucăm într-un ritm alert de ceva vreme”, a spus preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    9 absenţi are Pandurii pentru jocul din această seară: Mingote, Erico, Rada, Matulevicius, Predescu, Distefano, Paulinho şi Rubio sunt accidentaţi şi Anton e suspendat

    Primul 11 al pandurilor ar putea fi următorul:
    Stanca – Pleaşcă, Mamele, Paraskevas, Momcilovic – Breeveld, Cristea – Buleică, Eric, Nicoară – Alex.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: