spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLotul echipei de handbal CSM Târgu Jiu. Ce jucătoare vin și pleacă

    Lotul echipei de handbal CSM Târgu Jiu. Ce jucătoare vin și pleacă

    Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este aproape de a-și finaliza lotul pentru primul sezon din istoria clubului în Liga Florilor. La Târgu-Jiu ar mai putea sosi, în această vară, cel mult două jucătoare. Reunirea lotului este programată pentru data de 6 iulie, iar pe 28 august demarează noua ediție de Liga Florilor, atunci când CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni.

    CSM Târgu Jiu și-a păstrat, în mare parte, nucleul de jucătoare pe care s-a bazat în lupta pentru promovare. Și-au prelungit angajamentele cu gruparea gorjeană: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Sabine Klimek, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă și Bianca Ștefania Chiriță. După un sezon încheiat în forță, cu o promovare istorică, unele dintre aceste jucătoare revin pe prima scenă a handbalului românesc, în timp ce altele au șansa de a debuta în Liga Florilor.

    Ce jucătoare noi au venit la CSM Târgu Jiu

    Oficialii clubului au realizat, până acum, șapte transferuri, iar prin aducerea acestor jucătoare, CSM Târgu Jiu își dorește să devină o echipă competitivă la nivelul primei ligi din România. Au semnat cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Katarina Pavlovic, Ana Cătălin Ciolan, Cristina Boian, Oana Maria Bucă și Vanessa Leona Predescu.

    Opt jucătoare au plecat de la CSM Târgu Jiu

    La capătul unui sezon de succes, concretizat cu o promovare istorică în Liga Florilor, și-au încetat angajamentele cu CSM Târgu Jiu: Ioana Daniela Toader, Anna Ivanenko, Bianca Stanca, Gabriela Frunză, Mihaela Obedeanu, Mădălina Olariu, Andreea Olariu și Oana Iordache.

    ”CSM Târgu Jiu le mulțumește, pe această cale, pentru toată munca depusă, pentru aportul adus la realizarea obiectivului propus, promovarea în primul eșalon handbalistic al țării, și le dorește mult succes pe mai departe! Le mulțumim și le urăm succes la cluburile unde vor evolua pe viitor”, a transmis conducerea clubului CSM Târgu Jiu.

    Staff-ul tehnic a fost completat

    Staff-ul tehnic al echipei a fost și el completat în această vară. Astfel, pe lângă antrenorul principal Liviu Andrieș, secundul Andrei Enache și maseurul Petre Tocaru, CSM Târgu-Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic pe Grigore Albici. Acesta va fi antrenor cu portarii la echipa de handbal feminin.

    Handbalistele vor începe pregătirea pe data de 6 iulie, având programate o serie de meciuri amicale. Obiectivul echipei este menținerea în Liga Florilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: