spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLotul nu este stabilit 100%, unii jucători sunt accidentați, unii nu sunt...

    Lotul nu este stabilit 100%, unii jucători sunt accidentați, unii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic

    sport-01În pielea lui Edi Iordănescu să nu fii. Echipa gorjeană va începe noul campionat deși nu este pregătită 100%, existând carențe mari la nivel de omogenitate a lotului sau a nivelului de pregătire fizică a ultimilor veniți. Aceste probleme trebuie să fie cumva „ascunse” bine de antrenorul Edi Iordănescu. Misiunea pandurilor e grea, însă nu imposibilă. „Avem nevoie nu doar de timp şi răbdare ci şi de muncă multă şi de seriozitate, de un mediu corect pe care eu mereu am încercat să îl construiesc în jurul echipei, de un nivel ridicat de profesionalism, de un răspuns corect din partea jucătorilor, care să fie implicaţi în tot ce face”, spune Iordănescu.

    Carențele pandurilor

    Startul de campionat se apropie, iar la Pandurii sunt câteva aspect deloc încurajatoare. „Suntem la câteva zile de debutul într-un nou an competiţional. Din nefericire, conjunctura nu ne este cea mai favorabilă, la fel şi momentul nu este cel mai favorabil, pentru că nu suntem acolo unde eu mi-aş dori să fim. Mi-aş fi dorit să nu pierdem atât de mulţi jucători, pentru că deja se construise un grup bun, eram la un nivel clar mai bun decât în momentul în care eu am venit la această echipă. Exprimarea echipei şi rezultatele din ultima perioadă confirmă ceea ce spun acum. Mi-aş fi dorit să nu trebuiască să facem atât de multe modificări, să luăm o muncă de la zero, pentru că atunci când vorbim de 12-13 jucători noi vorbim de 50% din grup şi trebuie să reconstruieşti”, spune Iordănescu.

    Acesta este resemnat. „Din păcate, asta e situaţia, trebuie să găsim soluţii, asta am încercat să facem în ultima perioadă, din nefericire am parcurs şi această perioadă foarte scurtă de pregătire, spre deosebire de alţi ani vacanţa a fost mai scurtă şi când spun vacanţă mă refer la perioada în care noi trebuia să identificăm jucători şi să începem să negociem cu ei pentru a-i aduce cât mai repede”, a mai spus Iordănescu.

    Nikola s-a operat

    Sunt probleme, iar unele sunt chiar grave cu anumiți jucători. „La Vasilejvic situația nu este deloc bună, va lipsi între 4-5 luni. S-a operat la genunchi la ligamente, o veste proastă”, spune Iordănescu. așadar, Nikola Vasiljevic va absenta o lungă perioadă de timp, având șanse să joace abia la anul.

    Și cu Paul Anton sunt probleme. „Paul Anton nu s-a pregătit cu noi de două săptămâni din cauza problemelor la spate. Urmează un program de recuperare, e o problemă mai veche la el, în Olanda i-au apărut dureri mari, a plecat și a făcut investigații. Mi l-aș dori cât mai repede înapoi, dar nu depinde mine”, a mai spus Iordănescu.

    O veste bună: Erico rămâne

    Târgujienii se pot lăuda și cu o veste bună, Erico da Silva este dispus să continue la Târgu-Jiu. „La Erico se anunțase că va pleca (n.red. la Beitar Ierusalim), dar în ultimele zile și-a manifestat dorința să rămână. Atâta timp cât eu am spus că nu vreau să plece și fiind un jucător în care cred și ce poate fi un mare plus pentru echipă nu poate decât să mă bucure. Dacă el vrea să rămână, e bine. S-a prezentat la antrenament, s-a discutat cu Ana Maria care a înțeles situația și sunt șanse mari să continue aici”, spune Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: