spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLa luptă panduri!

    La luptă panduri!

    Edi Iordănescu spune: „Din acest moment orice este posibil, noi ne vom lupta să scoatem cât mai mult posibil şi la final vom vedea unde ne aflăm”

    Mult mai liniştiţi după ce şi-au primit o parte din banii pe care trebuiau să-i primească, fotbaliştii de la Pandurii încep astăzi un nou drum. Vorbim de play-of-ul Ligii 1, de zece meciuri extrem de importante, zece finale pentru elevii lui Edi Iordănescu. Cele mai bune şase echipe din România se întâlnesc între ele pentru a se decide configuraţia finală a clasamentului, iar printre acestea se află şi Pandurii. Debutul va avea loc la Târgu Mureş, exact locul de unde au început gorjenii drumul în acest an 2016.

    sport-01-7

    La duel cu Mutu

    Vineri 12 februarie, Pandurii a bătut ASA-ul la Mureş cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat de Cristi Săpunaru din penalti în minutul 45. La trei săptămâni şi câteva zile distanţă, Pandurii revine la locul faptei pentru un nou joc împotriva ASA-ului. Şi dacă privim statistica putem afirma cu tărie că oltenii chiar se pot întoarce cu punct sau puncte în deseagă atâta timp cât în ultimele două meciuri oficiale târgujienii au câştigat cu 2-0 şi 1-0. Dar, nici un meci nu seamănă cu altul, aşa că gorjenii ştiu că-i aşteaptă un duel tare în această seară cu o echipă experimentată. Însă, acesta poate fi marele atu al pandurilor, vârsta ceva mai înaintată a pieselor de bază a ardelenilor. Mutu, Stăncioiu, Mureşan, Marius Constantin, Voiculeţ sau Ndoye sunt trecuţi de prima tinereţe, aşa că aici s-ar putea face diferenţa. „Au jucători maturi, valoroşi şi care ştiu să gestioneze momentele de joc, ne aşteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Acolo e un grup de jucători care au reuşit individual performanţe, sunt foşti campioni, jucători care au jucat în cupele europene şi ştiu să gestioneze meciurile importante”, spune Edi Iordănescu. Cert este că gorjenii par să fie mult mai în formă decât adversarii lor din această seară, însă elevilor lui Edi Iordănescu le trebuie în continuare determinare şi sacrificiu pentru a face un pas spre marele vis, câştigarea campionatului. Însă, precaut, Iordănescu îndeamnă la calm, nedorind să „ardă etapele”. „Din momentul de faţă ne aşteaptă un nou campionat. Vor fi 10 meciuri importante şi echilibrate. Din acest moment orice este posibil. Se vor confrunta între ele cele mai bune echipe din ţară, există un echilibru destul de mare între echipe, vor fi meciuri deschise. Sper să fie jocuri frumoase, spectaculoase care să atragă oamenii spre stadioane. Acest nou format poate va dinamiza competiţia”, a comentat Iordănescu.

    „Ne aşteaptă un meci greu”

    Târgujienii vor să debuteze cu dreptul, însă meciul nu este deloc unul abordabil. „Ne dorim să avem un parcurs bun. Nu vreau să facem simplă figuraţie şi să fim o simplă prezenţă prin play-off. Abordăm meciurile cu concentrare, personalitate, încredere, vom avea adversari în faţă nu vom fi doar noi pe teren. Am mare încredere în grup, vom strânge rândurile sper să rămânem uniţi, concentraţi, determinaţi. Sunt zilnic cu jucătorii, eu le explic de problemele financiare şi nu este uşor, iar dacă este ceva mai supărător este că aşteptăm de la acţionarul principal şi cel care este membru fondator pentru că nu ne place să citim prin ziare şi să auzim pe la colţuri zvonuri, am dori să avem mai mult respect şi să fim informaţi oficial dacă vom mai avea susţinere sau nu. Este o perioadă importantă, şi chiar dacă am asigurat suporterii că vom merge până la capăt împreună nu e uşor să nu ştii în ce ape te scalzi. Sper ca în perioada următoare cineva să vină şi să discute cu jucătorii, o apreciere pentru rezultate şi câteva vorbe despre perspective”, spune Iordănescu. Oricum, gorjenii promit să facă un meci bun în această seară. „Ne aşteaptă un meci destul de greu la Mureş, un adversar pe care îl ştim, un adversar pe care l-am învins de două ori şi nu ne va fi uşor să-i învingem încă o dată. ASA va fi un adversar motivat, determinant, aproape că le-am produs o neplăcere fiind la un pas să rateze play-off-ul, vom avea o opoziţie. Încercăm să scoatem cât mai mult de la acest joc şi de la fiecare”, a mai punctat Iordănescu.

    Abonamente la vânzare

    Oficialii echipei de fotbal Pandurii au decis să pună în vânzare abonamente pentru cele cinci meciuri de acasă ale gorjenilor. Cel mai ieftin abonament este 40 de lei la peluze, apoi pentru la tribuna a II-a un abonament costă 80 lei, la tribuna 1 un abonament cost 120 lei iar la tribuna zero 160 lei. Aceste abonamente se vor elibera în perioada 8-11 martie între orele 14-18 la casa de bilete a stadionului de la Severin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: