spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLuptă strânsă în campionatele de minifotbal!

    Luptă strânsă în campionatele de minifotbal!

    dolce-vita-1În Complexul Dolce Vita s-au desfășurat în acest week-end meciuri contând pentru cele trei campionate organizate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. Cea mai strânsă luptă pentru supremație pare să se dea în Campionatul Primăriilor din județul Gorj, acolo unde Primăria Telești și Primăria Motru se succed în postura de lider. Dacă săptămâna trecută cei de la Motru s-au impus în derby-ul cu Telești, scor 3-2, și au urcat temporar pe prima treaptă a podiumului, acum a venit replica celor de la Telești. Aceștia din urmă au câștigat meciul din etapa a 13-a cu Primăria Mușetești, scor 14-5, dar și restanța cu Primăria Târgu Cărbunești contând pentru etapa a 11-a, scor 5-3, și au revenit în fotoliul de lider pe care l-au ocupat în mare parte din acest sezon.

    dolce-vita-4Doar două puncte separă cele două echipe în clasament cu 9 etape înainte de finalul sezonului așa că lupta va fi una echilibrată pentru titlul de campioană în nou-înființatul Campionat al Primăriilor din județul Gorj. O schimbare s-a produs la vârf și în clasamentul golgheterilor acolo Horia Șitoianu (Primăria Telești) a trecut pe primul loc, cu 33 de goluri, fiind urmat de Alin Tudorache (Primăria Mușetești – 30 goluri) și Adrian Făget (Primăria Motru – 29 goluri).

    Victorie pentru Dream Team

    dolce-vita-2În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita s-au jucat patru meciuri, partida dintre Primăria Bîlteni și Peppy Dolce Vita urmând să se joace marți de la ora 17:00. Liderul Dream Team s-a impus fără probleme în duelul cu Real Târgu-Jiu, o reeditare a recent disputatei finale a Cupei Dolce Vita. Dacă în finala Cupei au avut nevoie de lovituri de la 7 metri pentru a se impune, acum cei de la Dream Team au câștigat cu scorul de 8-2 și s-au distanțat în fruntea clasamentului, cel puțin până la ora jocului de marți al celor de la Peppy Dolce Vita. De remarcat și cele două victorii consecutive ale celor de la Farmacia Victoria care au urcat pe locul 5 după ultimul succes, 4-3 în fața Ecologiștilor Târgu-Jiu.

    dolce-vita-3În Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, deținătoarea Cupei Dolce Vita a Firmelor, echipa PROFI, se îndreaptă cu pași rapizi spre titlul de campioană. Liderul s-a impus fără probleme, scor 11-0, în meciul cu ARTEGO și are acum 9 victorii din tot atâtea jocuri. PROFI este urmată în clasament de echipa jandarmilor, I.J.J. Gorj, echipa poliției, I.P.J. Gorj și ENGIE, toate cele trei având 18 puncte. ENGIE mai are de disputat și meciul cu CARREFOUR, meci amânat din această ultimă etapă jucată, etapa cu numărul 9.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: