7.6 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Sport Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu

Mădălin Gorjanu, antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu

- Advertisement -

La începutul anului 2021, conducerea CSM Târgu Jiu a făcut un pas important pentru dezvoltarea secției de lupte din cadrul clubului. Oficialii CSM Târgu Jiu au ajuns la un acord cu antrenorul Mădălin Gorjanu.

După o carieră impresionantă ca sportiv, Mădălin Gorjanu s-a dedicat meseriei de antrenor de lupte. CSM Târgu Jiu a făcut un pas important prin aducerea târgujianului Mădălin Gorjanu în cadrul clubului. Multiplul campion național de juniori și seniori, antrenorul vrea să împartă și celor care vor să practice acest sport din cunoștințele sale.“Încă din toamna anului trecut am avut unele discuții cu domnul director Robert Bălăeț despre noua sectie de lupte a CSM Târgu Jiu. Fiind antrenor voluntar la CS Pandurii, club cu care CSM are o colaborare foarte bună, drumurile noastre s-au intersectat și așa am început discuțiile, care s-au materializat în această colaborare. Sunt în căutare de copii care Iîși doresc să facă acest sport și îi aștept cu drag la Sala Polivalentă. Vreau să spun doar că nu este deloc ușor, mai ales că școlile sunt în continuare închise și oamenii sunt destul de reticienți în a-și aduce copii la sală din cauza acestui virus. Sper ca totul să revină la normal cât mai curând, să ne putem desfășura activitatea normal și să avem o arie de selecție cât mai extins”

Obiectivele pentru 2021

Oficialul a vorbit și despre planurile de viitor. “Pentru acest an, principalele obiective se leagă de sportivii Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, sportivi cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pe care îi pregătesc împreună cu colegul meu Ștefan Tănase, antrenor la CS Pandurii. Cei doi trebuie să confirme anul extraordinar pe care l-au avut, în speță 2020. Să sperăm că vor fi feriți de accidentări și vor câștiga din nou titluri de campioni naționali”, a mai declarat Mădălin Gorjanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente