spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Mai am contract până în vară şi-l respect"

    „Mai am contract până în vară şi-l respect”

    Fundaşul pandurilor, Alin Chibulcutean, a bifat doar 74 de minute în turul campionatului. Dintr-un jucător care juca meci de meci, fundaşul a ajuns să evolueze extrem de rar, aşa că este posibil ca jucătorul să fie pe acea listă cu disponibilizaţi. În vară, Chibu a avut o ofertă clară de la o echipă de Liga 1, însă n-a fost lăsat să plece, aşa că a continuat la Târgu-Jiu. Acum, jucătorul nu mai este dorit de acea echipă, aşa că, în situaţia în care va fi disponibilizat, nu prea are variante de ales. Astfel, fostul căpitan al pandurilor îşi doreşte să rămână până la vară la Târgu-Jiu, şi chiar să lupte pentru tricoul de titular.

    „Vreau să continui”

    La Pandurii s-a făcut o listă neagră cu jucătorii care nu intră în vederile lui Petre Grigoraş pentru retur. Secretă, acea listă conţine 5-6 nume de jucători, însă în mod oficial nu a fost anunţat nici un jucător că s-ar renunţa la el. Bazându-ne pe declaraţia lui Eugen Pârvulescu, cel care susţine că „vor pleca acei jucători care au evoluat puţin”, este posibil ca printre disponibilizaţi să se afle şi Alin Chibulcutean. Acesta susţine că nu i s-a adus la cunoştinţă nimic, însă va continua la Târgu-Jiu. „Vreau să continui. Nu vreau să vorbesc aiurea până nu vin la Târgu-Jiu. Eu n-am fost anunţat că aş fi e vreo listă”, a comentat ieri Chibulcutean.
    Acesta merge mai departe şi spune că nu are nicio ofertă, aşa că, în situaţia în care nu va mai intra în vederile lui Grigoraş, este dispus să meargă să joace şi la echipa a doua. „Să mă trimită la echipa a doua. Eu mai am contract până în vară şi-l respect”, a mai declarat Chibulcutean.

    „Târgu-Jiul, a doua casă”

    Chibulcutean mai spune că la Târgu-Jiu s-a simţit ca şi acasă. „M-am simţit foarte bine la Pandurii. Oraşul acesta a însemnat mult pentru mine, o a doua casă. La vară fac cinci ani de când sunt la Pandurii”, a mai declarat Chibulcutean. Acesta este convins că dacă i se va da credit nu va dezamăgi. „Eu, în continuare, mă voi lupta pentru locul meu în echipă. Asta dacă mi se dă credit”, a încheiat Chibulcutean.
    Fundaşul pandurilor are 32 de ani şi este cotat de site-ul german www.transfermakt.de la 300 de mii de euro.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: