spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Mai avem nevoie de încă şapte victorii"

    „Mai avem nevoie de încă şapte victorii”

    Târgujienii trebuie să aibă un parcurs fără greşeală acasă şi să câştige două jocuri în deplasare

    Echipa de baschet Energia Pandurii a reuşit o super victorie contra celor de la Asesoft Ploieşti, însă oficialii echipei nu fac nuntă după această victorie istorică. „Acest succes ne dă un plus de încredere. Trebuie să evidenţiez că sala a fost al 6-lea jucător al nostru, ne-a ajutat foarte mult şi practic a pus umărul la victorie. Trebuie să fim ceva mai rezervaţi, nu e cazul să facem mare sărbătoare după acest meci. mai avem de jucat şi alte meciuri, obiectivul nu este încă atins. Mai avem nevoie şi de alte victorii”, a comentat şeful secţiei de baschet de la Energia, Dan Cumpănaşu.

    Pregătiţi pentru Mediaş

    Trupa olteană traversează o perioadă bună, aşa că aspiraţiile sunt mari pentru etapele viitoare. Gorjenii vor merge să joace la Gaz Metan Mediaş, meci programat sâmbătă după-amiaza de la ora 18.30 la Mediaş. adversarii noştri din week-end au cedat în cupele europene contra celor de la Ventpilis, scor 96-64. „Mizăm pe faptul că adversarii noştri vor acuza o oarecare stare de oboseală. Sunt şi supăraţi după acest eşec, aşa că poate reuşim să facem ceva. noi ne propunem să merge şi să jucăm un baschet bun”, a mai spus Cumpănaşu. Preşedintele Energiei susţine că adversarii din week-end sunt favoriţi, dar orice calcul poate fi răsturnat. „Ei sunt favoriţi, dar asta nu înseamnă că mergem şi nu vom încerca să facem un meci mare. ei au o bancă lungă, rezervele sunt la nivelul titularilor, iar luaţi individual cei de la Mediaş sunt peste jucătorii noştri”k, a mai punctat şeful Energiei.

    Unde obţinem victoriile?

    Mergând mai departe, oficialii echipei gorjene îşi fac de zor la calcule pentru acest final de sezon regulat. Mai sunt 11 etape, iar energia are nevoie de un parcurs bun pentru a termina în obiectiv şi a prinde play-off-ul. „pentru a fi siguri că intrăm în play-off avem nevoie de şapte victorii. Avem cinci meciuri acasă, patru abordabile şi pe care nu cred că avem cum să nu le câştigăm dar şi unul contra liderului din Oradea. Avem cu Timba Timişoara, Farul Constanţa, Dinamo şi CSM Bucureşti, dar şi CSM Oradea. Vrem cinci victorii. Problema e că avem deplasări foarte grele, dificile, cu excepţia partidei de la Giurgiu unde trebuie neapărat să câştigăm fiind o echipă sub noi în clasament. Avem nevoie de două victorii în deplasare şi sper să le obţinem. Acum nu ştiu unde pentru că avem la Cluj, Mediaş, Mureş, Craiova, Piteşti şi Giurgiu. Putem bate oriunde, dar trebuie să jucăm noi la un nivel înalt”, a mai punctat Cumpănaşu.

    Mobilizare pentru Mediaş

    Gorjenii vor aborda meciul de la finalul acestei săptămâni doar cu gândul la victorie. „Gazul trece printr-o perioadă ceva mai grea, sper să speculăm momentul .suntem aproape de ei în clasament, au un punct în faţa noastră, dar sper ca după etapa de sâmbătă să fim la egalitate. Ar foi o victorie importantă, mare. ar fi prima victorie a noastră la Mediaş pentru că nu am reuşit să câştigăm vreun meci până acum pe parchetul acelei săli. Ce bine ar fi să notăm două premiere la rând, victorii cu Asesoft şi Mediaş”, a încheiat Cumpănaşu. Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Energia va fi în direct pe Digi Sport sâmbătă de la ora 18.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: