spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesMai departe în Cupă!

    Mai departe în Cupă!

    Pandurii: Mingote – Pleaşcă (78 Maxim), Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Nistor (58 Brata), Vranjes – Al. Grigoraş (66 Cristea), Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

    FC Braşov: Felgueiras – Velayos, Machado, Cr. Munteanu, DiStefano – Kanu (70 Viveiros), Mateiu, Madeira, Chipciu – Da Silva (63 Buga (112 Ionescu)) – Kanu. Antrenor: Daniel Isăilă.
    Cartonaşe galbene: Vlad (33), Voiculeţ (85), Vranjes (88), Brata (103), Cristea (113) / Felgueiras (27), Da Silva (45), Mateiu (85), Di Stefano (89, 109), Buga (111), Viveiros (117)

    Cartonaşe roşii: Madeira (27), Di Stefano (109)

    Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 2.000

    Arbitri: Radu Petrescu – Adrian Vidan, Daniel Hulubei.

    Pandurii s-a calificat în sferturile Cupei României. Braşovenii s-au eliminat singuri pentru că au avut şansa de a ajunge mai departe, însă jucătorii lor au ratat trei penaltiuri importante. Gorjenii au jucat slab, dar s-au calificat la penaltiuri, victoria fiind una norocoasă. Petre Grigoraş a avut din nou dreptate. Meciul din Cupă cu FC Braşov a fost mai greu decât cel din campionat. Cu un om în plus pe teren, gorjenii abia s-au descurcat în faţa unei echipe care a alergat mult, a băgat osul la fiecare minge şi s-a predat greu. Gorjenii au dominat, au avut posesie, însă toate acţiunile se opreau undeva în preajma careului de 16 metri.

    Cât au jucat 11 contra 11 oltenii s-au descurcat mai bine. Au dominat, au avut ocazii şi au jucat mai bine ca adversarii. Au venit trei ocazii uriaşe irosite de olteni. Mai întâi Lemnaru nu a ajuns la centrarea lui Grigoraş, iar apoi Vranjes a şutat de la 16 metri însă portarul braşovenilor a respins. Gazdele puteau marca în minutul 20, atunci când Lemnaru l-a driblat şi pe portarul Felgueiras, dar din 6 metri din unghi nu a nimerit cadrul porţii adverse. Apoi s-a consemnat faza cea mai importantă a meciului. În minutul 27 Bruno Madeira a avut o intrare de K1 la Nistor, iar centralul Radu Petrescu a acordat direct roşu. Cu un om în plus, surprinzător, gorjenii au jucat mai prost. Prima ocazie au avut-o oaspeţii, Di Stefano şutând din lovitură liberă de la 18 metri, dar Mingote a scos de sub bară. Gazdele au rămas inerte, nu au mai jucat la fel de eficient şi au avut probleme. Oaspeţii s-au pus pe două linii şi a încurcat evident construcţia pandurilor. Grigoraş a primit o minge în careu, a pătruns dar a şutat în portarul braşovean. Apoi, a trecut la rampă Cardoso, brazilianul şutând de două ori de la distanţa la o palmă de poarta adversă.

    După pauză acelaşi joc. Pandurii au căutat să desfacă lacătul braşovean, însă nu au găsit cheia potrivită. S-au zbătut degeaba, pana de idei i-a determinat pe elevii lui Grig să arunce mingi în careul advers, o pradă uşoară pentru fundaşii braşoveni. Singurele ocazii au fost cele ale lui Cardoso, însă irosite. De partea opusă braşovenii au avut o super ocazie, Cristescu singur cu Mingote la 8 metri a tras peste poartă. Jocul slab al pandurilor a dus meciul în prelungiri, braşovenii rezistând pe baricade chiar şi în inferioritate numerică.

    În prima repriză de prelungiri nu s-a consemnat nicio fază, doar un cartonaş galben, în rest un joc de uzură şi plictisitor. În minutul 109 oaspeţii au mai pierdut un jucător , Di Stefano a văzut al doilea roşu pentru un fault la mijlocul terenului. Cu doi oameni în plus,oltenii trebuiau să atace, însă nu s-au descurcat. La penaltiuri, Pandurii au avut noroc pentru că oaspeţii au tras de trei ori peste poartă. Pentru gorjeni au marcat Voiculeţ, Crsitea şi Maxim, Viera şi Vlad ratând. De partea opusă, Cristescu, Ionescu şi Chipciu sau tras peste poarta lui Mingote. Calificare cu noroc pentru olteni, însă victoria rămâne victorie.

    Gabi Boldici la meci

    Secundul lui Victor Piţurcă, Gabi Boldici a fost prezent la meciul de aseară de pe Municipal. Acesta a venit pentru a vedea la lucru anumiţi jucători, unii chiar din tabăra gazdelor, însă şi un jucător de la Braşov, Alex Chipciu. Însă, cu siguranţă că Boldoici a avut temă să vadă şi ceva din tabăra pandurilor, vizat fiind Voiculeţ.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: