spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMai există CS Energia?

    Mai există CS Energia?

    Oficialii acestui club sunt invizibili, nu fac nimic, nu spun nimic

    Până în vara acestui an, Gorjul se putea lăuda cu trei echipe de prima ligă, fotbal, handbal şi baschet. Toate trei cu prezenţe notabile în cupele europene, deci putem vorbi chiar de performanţă până la un anumit nivel. Însă, din iarnă, de atunci de când Complexul Energetic Oltenia a tăiat finanţarea, sportul gorjean a luat-o la vale. Baschetul a retrogradat, handbalul are viitorul nesigur, iar fotbalul trăieşte doar datorită drepturilor tv. Dacă cei de la Pandurii o duc de pe azi pe mâine, cei de la Energia sunt în moarte clinică. Acest club a ajuns falimentar şi datorită managementului prost gândit de cei care au fost numiţi pe funcţii de conducere fără a avea vreo recomandare de manager sportiv. Au fost simpli executanţi, oameni care îndeplineau sarcini, oameni care mai au şi un alt job, aşa că sportul e trecut la capitolul hobby. Însă, nu poţi face performanţă cu oameni care se ocupă de echipe după orele de program de la CEO, de acolo de unde îşi câştigă existenţa. Acesta este amatorism.

    sport-02-4

    Sportul făcut KO

    Sportul de sală a fost iubit în Târgu-Jiu. Nu a trecut mult timp de când echipa de baschet Energia juca cu Sala Sporturilor arhiplină. Tot ce-a fost frumos s-a terminat, în ultimele clipe de existenţă ale echipei de baschet Energia se ajunsese în halul în care doi din cei care au manageriat prost echipa să stea cocoţaţi într-un balcon la Sala Litovoi, în sală să fie maxim o sută de spectatori iar echipa să retrogradeze. Cei doi au pozat în victorioşi pe banii altora, ţopăiau acum ceva timp pe parchet bucuroşi la victoriile Energiei, mai ofereau şi declaraţii, erau deschişi. Acum, când clubul e cu eticheta falimentului de gât, cei doi stau ascunşi, nu s-au obosit de două luni de zile să facă vreo conferinţă de presă pentru a lămuri lucrurile. În special şeful clubului, Alin Bădescu avea obligaţia să iasă public şi să răspundă la întrebări pentru că vorbim de un club care nu-i aparţine familiei sale, ci oraşului, însă omul se teme probabil că-şi va pierde locul de muncă de la CEO fiind întrebat de ce s-a ajuns aici.

    Au uitat să mai comunice

    Lumea aşteaptă răspunsuri din partea celor care au condus Energia spre faliment. Oamenii care veneau la sală pentru a vedea sport aşteaptă reacţia celor care au fost investiţi cu funcţii pe anumite criterii. Însă, fanii celor două echipe de la Energia mai au mult de aşteptat până când cineva se va sinchisi să vorbească deschis despre soarta echipelor. S-a aşteptat degeaba o reacţie măcar pe site-ul oficial, acolo unde puteau posta orice doresc fără să fie întrebaţi, însă pe şefii de la Energia nu i-a interesat să ofere amănunte despre echipe. Pare greu de crezut, dar ultima postare pe siteul Energiei datează din data de 20 aprilie. De atunci nimic nou, nimic nu pare să se mai fi întâmplat la CS Energia. să fi intrat oamenii în vacanţă şi să nu mai aibă nimic de spus!? Inexplicabil de ce ceilalţi membrii ai CS Energia, primarul Cârciumaru sau cineva de la Consiliul Judeţean nu au nicio reacţie vizavi de cele petrecute la Energia. nimeni, dar absolut nimeni nu vorbeşte despre acest club care se află la un pas de-a fi închis.

    Handbaliştii, intrigaţi

    Sportivii care au fost legitimaţi la Energia s-au revoltat deseori împotriva conducerii clubului. „Nişte mincinoşi. Ne-au minţit în ultimul hal, să le fie ruşine”, a fost concluzia mai multor handbalişti care de-a lungul ultimelor luni au fost păcăliţi atunci când au întrebat de plata salariilor. Între timp, majoritatea jucătorilor au plecat la alte echipe, însă fiecare îşi va cere drepturile salariale cuvenite. La o adică, oricine merge la muncă trebuie să fie plătit!

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: