spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Mai întâi să aducem jucători şi apoi renunţăm la cineva"

    „Mai întâi să aducem jucători şi apoi renunţăm la cineva”

    Majoritatea echipelor din Liga 1 au anunţat listele cu jucătorii care sunt disponibilizaţi. Însă de la Târgu Jiu nici o veste. Deşi antrenorul Petre Grigoraş a înaintat o listă cu jucătorii la care se va renunţa, cei din conducerea administrativă trag de timp. Motivul? Mai întâi oamenii cu putere de decizie de la Pandurii trebuie să se decidă în privinţa transferurilor care vor fi făcute şi apoi vor anunţa la cine renunţă. Mai mult, Marin Condescu tot aşteaptă să primească oferte pentru unii jucători, însă este greu de crezut că vreun jucător care nu a jucat la Târgu-Jiu va fi ofertat de cineva.

    Zile decisive

    Petre Grigoraş şi-a făcut temele alcătuind două liste cu jucători. Pe una sunt trecute numele cu jucătorii disponibilizaţi, iar pe altă listă sunt trecute numele cu jucătorii doriţi de antrenor la Târgu-Jiu. „Vreau să lucrez doar cu jucători pe care îi cunosc. Nu este timp de altă strategie. Ne trebuie rezultate imediate. Dacă vor fi aduşi doi-trei jucători din ce am propus, voi fi mulţumit”, a fost semnalul dat de Grigoraş. Acelaşi antrenor spunea ieri că-şi doreşte ca, într-un timp cât mai scurt, să ştie pe cine se bazează, pasând responsabilitatea în curtea conducerii. „În mod normal trebuie anunţaţi şi cei la care vom renunţa. Eu sper ca asta să se întâmple în cel mai scurt timp, însă vedeţi, mai întâi să vedem ce jucători aducem pentru a şti apoi la cine renunţăm. Cred că în 2-3 zile vom şti exact”, a declarat Grigoraş.

    Rezervele în pericol

    Un lucru e cert: Grigoraş nu vrea să renunţe la nici un jucător care a fost titular. Tehnicianul chiar şi-a anunţat punctul de vedere cum că nici un titular nu este de vânzare, aşa că este posibil ca un Chiricheş, Matei sau Pintili să nu fie vânduţi în această iarnă. Şi aşa cum este normal, în lot sunt şi jucători care au „frecat” banca de rezerve sau chiar nu au prins lotul, aceia fiind în pericol de-a fi disponibilizaţi. „Nu putem să vă spunem cine va fi pus pe liber pentru că mai trebuie să aşteptăm puţin. Nu putem să dăm nici un nume, însă cei vizaţi sunt cei care nu au jucat mai deloc şi nu au ajutat echipa”, a spus preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

    Chibulcutean şi Hidişan, în pericol!?

    Pe acea listă a disponibilizaţilor s-ar putea regăsi şi câţiva jucători importanţi. Este vorba de Alin Chibulcutean sau Adrian Iordache, jucători care greu şi-au găsit locul în teren. Şi Florin Hidişan sau Cardoso sunt în vizorul lui Grigoraş, ambii dezamăgindu-l pe tehnician prin atitudinea avută. Alţi jucători ca Antohi sau Ciucur ar putea fi trimişi şi ei la plimbare din simplul motiv că nu au ajutat deloc echipa. Rămâne totuşi de văzut care vor fi jucătorii la care se va renunţa, dar şi care vor fi cei care vor fi aduşi la Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: