spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMâine se decide insolvenţa Pandurilor

    Mâine se decide insolvenţa Pandurilor

    Acţionarii clubului Pandurii, vor decide dacă Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, va intra în insolvenţă. O decizie care în acest moment pare că nu poate fi evitată, deoarece este nevoie de 750 de mii de euro, bani care trebuie plătiţi la stat. Cei care cer insolventa sunt acţionarii, CJ Gorj şi Primăria Târgu Jiu, exact cei care au făcut tot posibilul să ia clubul din mâinile lui Marin Condescu, despre care spuneau că a făcut jaf. Conducătorii de după Condescu nu au făcut niciunul minuni. Acordându-le prezumţia de nevinovăţie, putem spune că Punariu a încercat să facă ceva, dar nu a fost lăsat de partid, iar Narcis Răducan este de apreciat măcar pentru faptul că nu cere şi el insolvenţa.

    Ironia sorţii

    Ion Călinoiu a ajuns să spună că dacă ar reuşii Condescu să vină cu bani la club, ar fi bine. Din păcate, nu spune asta pentru că aşa crede sincer. In realitate l-ar deranja să salveze Condescu Pandurii, dar în acelaşi timp îşi dă seama ce va însemna insolvenţa Pandurii, în această campanie electorală. „Condescu să demonstreze dacă vine cu banii acum, bani pe care ar trebuie să-i dea ca urmare a neplăţii cotizaţiei de către USMO, a declarat Ion Călinoiu,” la un ziar local.

    Preţul care trebuie plătit pentru a nu intra în insolvenţă este însă prea mare şi nu pare să se producă vreo minune. Este vorba de 750 de mii de euro, restanţele la stat. Dacă aceşti bani nu vor fi plătiţi, se va pierde şi eşalonarea făcută de Mihai Prunariu, în valoare de 400 de mii de euro.

    „Decizia finală legată de viitorul clubului se va lua vineri. Este adevărat că acţionarii iau în calcul intrarea în insolvenţă, dar personal nu cred că este o opţiune bună pentru Pandurii în acest moment”, a declarat Narcis Răducan.

    Lui Narcis Răducan i s-a propus să rămână administrator special în cazul intrării în insolvenţă. Acesta a refuzat. Ia în calcul fie să plece, fie să se ocupe numai de partea sportivă, dar cu promisiunea acţionarilor că insolvenţa nu va însemna desfiinţarea echipei.

    Condescu speră să obţină „restanţele” de la Pandurii, dar nu are şanse

    Marin Condescu nu a susţinut prima data intrarea în insolvenţă, deoarece speră să îşi recupereze banii pe care spune că îi are de luat de la club. Dacă se va intra însă în insolvenţă are şanse foarte puţine, deoarece procesul cu Pandurii va fi suspendat în cazul Insolvenţei şi trebuie să se înscrie la masa credală, solicitare care poate fi sau nu acceptată. În cazul în care va fi acceptată va deveni creditor chirografar, adică va încasa ultimul banii.

    S-a ajuns la insolvenţă şi pentru că nici măcar acţionarii nu şi-au plătit partea anuală.

    Te-ar mai putea interesa

    3 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: