Acasa / Headlines / Măsuri de redresare la Pandurii! Ce se va întâmpla cu echipa de fotbal în 2017

Măsuri de redresare la Pandurii! Ce se va întâmpla cu echipa de fotbal în 2017

Reprezentanţii Clubului Pandurii propun un plan de măsuri, astfel încât să fie posibilă redresarea financiară a echipei de fotbal. Administratorul special al CS Pandurii este de părere că pentru acest lucru este nevoie de vânzarea unor bunuri ale Clubului.

PanduriiAdministratorul special spune că este nevoie de lichidități pentru plata creanțelor până când bugetele acţionarilor de la Pandurii vor fi aprobate. „Acţionarii au fost convocaţi pentru a le fi prezentat planul de măsuri care trebuie implementate în perioada următoare, având în vedere bugetul de care dispunem în momentul de faţă. Propunem un plan de restructurare financiară, dar şi vânzarea de active din patrimoniul Clubului. Avem un teren de 20 de mii de mp în zona centurii, o cotă parte de 21% din Cabana Mina de la Rânca, dar şi parcul de maşini”, a declarat Marin Golea, pentru un post local de radio.

Chiar şi în aceste condiţii, Marin Golea se arată optimist în ceea ce priveşte evitarea retrogradării echipei de fotbal. Pandurii se află în insolvenţă, însă conducerea clubului speră ca echipa să fie salvată.

Un comentariu

  1. Pai la aia orice prost cred ca are masina de lux, daca au dat si la altii care nu lucreaza acolo la Pandurii. Are masina de la ei si directorul de la LPS finul lui Calinoiu unu Rascol. Si sa nu mai dea tuareg la antrenor si la presedinte si fac rost de bani daca le vand bolizii aia. Au ajuns sa dea masina si la maseori astia si se plang ca nu au bani?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*