spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMatulevicius, cel mai bine cotat pandur

    Matulevicius, cel mai bine cotat pandur

    Cota de piaţă a pandurilor a scăzut după plecarea lui Dan Nistor

    Sunt unii care pun la zid politica celor de la Pandurii care vând jucătorii pe bandă rulantă. Aşa se face că o dată la şase luni apar noutăţi în lotul gorjenilor. Dacă în primăvară vorbeam de un top al jucătorilor de la Pandurii format din Viera, Nistor şi Răduţ, acum lucrurile sunt schimbate radical. Astfel, cel mai bine cotat pandur este atacantul Deividas Matulevicius, urmat de ultimul transfer, David Distefano, dar şi de Eric.

    Top schimbat recent

    Lotul pandurilor a suferit modificări radicale în ultimele luni. Au plecat mulţi jucători, au fost aduşi alţii în loc, astfel că nu putem vorbi de o echipă cu un lot stabil. Dacă acum şase luni, cel mai preţuit pandur era Ousmane Viera cu o cotă de 1,8 milioane de euro, acum cel mai bine cotat pandur este Deividas Matulevicius cu o cotă de 1,3 milioane de euro. Lituanianul a devenit lider de piaţă după plecarea lui Dan Nistor la Evian, mijlocaşul având o cotă de 1,8 milioane euro. Până de curând, topul celor mai bine cotaţi panduri era cu totul altul. Mai nou, situaţia stă altfel. Matulevicius a devenit cel mai bine cotat pandur, urmat fiind de argentinianul adus în urmă cu câteva zile din postura de liber de contract, David Distefano. Cota acestui jucător este de un milion de euro, însă dacă va avea evoluţii bune în etapele rămase până la iarnă cu siguranţă va trece bariera milionului de euro.

    Mulţi la 900 de mii

    În acest moment, în lotul lui Pustai sunt mai mulţi jucători cu aceeaşi cotă de piaţă. Eric de Oliveira, cel care a explodat pur şi simplu la Târgu-Jiu este cotat la 900 de mii de euro. Brazilianul va avea la iarnă, la următoarea evaluare o creştere de cotă având şanse să-l prindă din ură şi pe Matulevicius. Alţi jucători cu o cotă de 900 de mii de euro sunt: Bogdan Unguruşan, Călin Cristea şi Iulian Mamele.

    Lot de 15 milioane

    Potrivit celor de la transfermarkt.de, lotul pandurilor a trecut de bariera a 15 milioane de euro. Gorjenii sunt în creştere pentru că acum un an vorbeam de un lot al pandurilor echivalat la 11,5 milioane de euro. În plus, jucători reprezentativi, cu cote bune de piaţă au părăsit Târgu-Jiul în această perioadă, însă, valoarea grupului a crescut imediat după clasarea pe locul 2.

    „Suntem şi noi atenţi la cotele de piaţă ale jucătorilor noştri. Nu poate decât să ne bucure atunci când vedem creşteri de cote. Este important să ai o cotă de piaţă bună, pot spune că în ultimii doi ani am crescut foarte mult. O creştere normală, doar suntem vicecampionii României”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: