spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMatulevicius, golgheter de Târgu-Jiu

    Matulevicius, golgheter de Târgu-Jiu

    Vârful lituanian a ajuns la cota şapte reuşite în acest sezon

    Sunt deja de şapte sezoane în Liga 1, dar nu au reuşit să propună pe piaţă un super atacant. Pandurii era recunoscută drept o echipă închisă care marchează puţin, iar atacanţii nu se prea lipeau la gol. Ei bine, în acest sezon, târgujienii sunt pe cale să spargă toate recordurile. Deja echipa este în creştere şi probabil va stabili u7n record la numărul de victorii, goluri marcate şi nu în ultimul rând la locul ocupat în clasament. Mai sunt opt etape, iar trupa antrenată de Cristi Pustai este aproape de îndeplinirea unui vis, participarea într-o cupă europeană. Dar, pentru a ajunge acolo, Pandurii are nevoie de victorii, implicit de goluri. Forma atacantului Deyvidas Matulevicius le dă speranţe pandurilor că vor reuşi să strângă suficient de multe puncte pentru visul suprem: calificarea în Europa.

    Lituanian cu lipici la gol

    Atacantul lituanian Deyvidas Matulevicius a ajuns la cota cinci goluri marcate în acest retur. Vârful pandurilor a marcat cinci din cele zece goluri marcate de echipa olteană în 2013, adică jumătate din golurile echipei lui Cristi Pustai. Dacă o va ţine în acest ritm, Matulevicius va deveni în curând cel mai bun marcator al pandurilor în Liga 1, golgeterul fiind Vali Lemnaru cu opt goluri. Trebuie menţionat faptul că în iarnă, Matulevicius a fost pe picior de plecare de la Pandurii, MSV Duisburg fiind interesată de serviciile lituanianului. Cum oficialii de la Pandurii nu au fost mulţumiţi de ceea ce li s-a oferit, tranzacţia a picat, iar fotbalistul a rămas să joace la Târgu-Jiu. „David este un atacant interesant. E bine că a găsit calea spre gol, sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. Mai mult, Matulevicius este apreciat şi de Cristi Pustai. „Ne-a lipsit mult în meciul de la Rapid, este un jucător important pentru noi”, a mai declarat şi Pustai. În turul campionatului, Matulevicius a fost un ilustru anonim marcând doar două goluri. Extrem de puţin, aşa că în iarnă atunci când a semnat cu Pandurii, antrenorul Cristi Pustai nu avea o impresie prea bună despre atacantul lituanian. Însă, tehnicianul s-a înşelat, iar Matulevicius a devenit arma numărul unu a oltenilor.

    12 marcatori = 40 de goluri

    În clasamentul golgeterilor de la Pandurii, Deyvidas Matulevicius este principalul marcator cu şapte goluri marcate, urmat de trei jucători cu câte cinci goluri marcate, Ibeh, Răduţ şi Maxim, ultimul plecat în iarnă în Germania. Şi Dan Nistor a marcat patru goluri pentru Pandurii, în timp ce fundaşul Ousmane Viera a înscris trei goluri cu unul mai mult decât atacantul Vali Lemnaru. Eroul din ultimul meci al pandurilor, Claudiu Voiculeţ a ajuns şi el la cota trei goluri marcate pentru Pandurii în acest campionat, atât cât a marcat şi Karim Boutadjine. Alţi trei jucători au marcat câte un gol fiecare, Rusu, Nicoară şi Cristea. În total, în acest campionat până în acest moment, Pandurii a marcat 40 de goluri, oltenii având al treilea atac din Liga 1.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: