spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMaxim a semnat pe un an de zile cu echipa olteană

    Maxim a semnat pe un an de zile cu echipa olteană

    Echipa de fotbal Pandurii nu a făcut transferuri spectaculoase în pauza competiţională. Gorjenii au adus ceva jucători, însă fără a sparge topurile. Batin, Cristea, Rusu, Vlad, Grigoraş sau Bucur sunt numele noi din lotul oltenilor. Acum, ultimul adus este Alexandru Maxim, jucător care a venit de la Espanyol Barcelona.

    N-au cheltuit mult

    Gorjenii nu au cheltuit mult pentru a aduce jucători. Unii au venit liberi de contract, alţii au revenit după ce au fost împrumutaţi în timp ce o mică parte din nou veniţi au fost cumpăraţi pe bani puţini. Aceasta este strategia la pandurii de ceva vreme. Aduc jucători liberi de contract sau ieftini după care încearcă să-i vândă cât mai scump. A şi dat roade de câteva ori această politică.

    Astfel, în această vară oltenii au plătit pentru aducerea lui Batin o sută de mii de euro, iar pe Bucur 15 mii de euro. Restul de jucători au venit liberi de contract sau au revenit de la FC Braşov cum a fost cazul lui Rusu sau de la Săgeata Năvodari cum e cazul lui Vlad.

    De ieri şi Alexandru Maxim este pandur cu acte în regulă. Mijlocaşul care are trecut în cv numele celor de la Espanyol Barcelona a considerat că este mai bine pentru el să vină şi să joace la Pandurii decât să se piardă prin lotul catalanilor. Astfel, Maxim a obţinut de la conducerea lui Espanyol dreptul de a deveni jucător liber, iar după o scurtă perioadă în care a fost testat de Petre Grigoraş s-a pus la masa negocierilor. Deşi se înţelesese la bani cu cei de la Târgu-Jiu, Maxim a venit cu un model de contract din Germania, ceva total nou pentru gorjeni. Oficialii pandurilor nu au fost de acord la anumite clauze care erau în acel contract şi de aceea semnarea actelor a întârziat. Ieri, însă cele două părţi au ajuns la acelaşi numitor comun şi s-au înţeles pentru un sezon. „Maxim a semnat pentru un sezon cu opţiune de prelungire pe încă doi. Sperăm să ne ajute, ne punem speranţe în el”, a comentat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    „Jucător cu calităţi”

    Petre Grigoraş l-a avut sub urmărire la antrenamente pe Alexandru Maxim. „Este un jucător cu calităţi, este tânăr şi interesant”, a spus Grig despre noua achiziţie a pandurilor. Astfel, dacă contractul va fi înregistrat la Ligă până la finalul acestei săptămâni, jucătorul are şanse de-a evolua în meciul pe care Pandurii îl vor disputa sâmbătă în capitală contra celor de la Dinamo.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: