spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesMaxim, tun marca Pandurii

    Maxim, tun marca Pandurii

    Condescu spune: „Asta înseamnă afacere, aduci ieftin şi vinzi scump”

    Alexandru Maxim, jucătorul transferat de VfB Stuttgart de la Pandurii este cea mai mare afacere din istoria pandurilor. Potrivit preşedintelui Marin Condescu, pentru achiziţionarea lui Maxim clubul gorjean a cheltuit zece mii de euro şi l-a vândut de 150 de ori mai scump. Astfel, Condescu se făleşte că a dat lovitura. „Pe Maxim am dat 10 mii de euro, asta înseamnă afacere, aduci ieftin şi vinzi scump”, a comentat preşedintele pandurilor.

    Afaceri bune în Germania

    Maxim nu este singurul pandur care a ajuns în Bundesliga. „Pe Djakpa am dat 100 de mii şi l-am dat cu un milion de euro”, mai spune Condescu despre afacerile făcute cu echipele din Bundesliga. Profituri mari pe investiţii minime, ceea ce-l bucură pe preşedintele pandurilor. „Eu nu am vrut să plece, dar a te pune contra aşa cum a făcut el cu Steaua nu era bine nici pentru club şi nici pentru el. este şansa lui să ajungă acolo, să ajungă titular. Vorba domnului primar, în Germania se vorbeşte de Pandurii, aşa că toată lumea e câştigată”, a mai punctat Condescu.

    Nu mai sunt oferte

    După ce Maxim a plecat la VfB Stuttgart, gorjenii spun că au închis taraba cu fotbalişti. Astfel, potrivit lui Marin Condescu nu mai există oferte pentru nici un jucător. „Nu mai avem oferte”, spune Condescu. Oficialul oltenilor face chiar haz de necaz. „Dacă vine Bayern Munchen cu vreo ofertă, vedem”, a mai punctat Condescu.

    Pandurii, rampă pentru Rocha

    Posibila venire a lui Adi Rocha la Pandurii este văzută de marin Condescu drept o şansă pentru brazilian. „Dacă nu vine Rocha mai avem alte variante. Ar fi bine pentru el să vină, Răduţ nu avea nicio şansă la Steaua, iar de la Pandurii a ajuns la echipa naţională. Rocha nu o să ajungă în echipa lui naţională, dar iasă pe podium”, a mai declarat Marin Condescu. Negocierile pentru Rocha au continuat zilele acestea, oficialii echipei gorjene au mers în cantonamentul steliştilor pentru a-l convinge pe brazilian să vină. Acesta urmează să dea un răspuns în cel mai scurt timp, termenul limită fiind vineri dimineaţa.

    Neamţ pe patru ani şi jumătate

    Alex Maxim a semnat cu VfB Stuttgart un contract valabil pe patru sezoane şi jumătate. La noua sa echipă, fostul pandur va îmbrăca tricoul cu numărul 44, acesta fiind liber în acest moment. Maxim, după ce a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul a revenit în Spania în cantonamentul echipei naţionale, iar peste o săptămână va reveni în Germania la noua sa echipă de club şi va intra în programul antrenorului Bruno Labadia.

    Un cipriot pentru şase luni

    Christou Paraskevas este fundaş central, a jucat la Universitatea Cluj în turul campionatului iar acum este pandur. Cipriotul de 28 de ani va juca la Pandurii până în vară, iar dacă va da randament va rămâne în continuare sub tricoul alb-albastru. În trecut, Christou Paraskevas a mai jucat la: AEK Larnaca, Apoel Nicosia, Omonia Nicosia şi Alki Larnaca, toate aceste echipe înainte de a veni în România. Totodată, Paraskevas a evoluat şi în naţionala Ciprului. Cipriotul va debuta la Pandurii în amicalul de vineri contra celor de la Horizont Turnonvo.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: