4.1 C
Târgu Jiu
luni, noiembrie 28, 2022
AcasăSportMeci amical între Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Craiova

Meci amical între Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Craiova

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a întâlnit, ieri, într-un meci amical formația Universitatea Craiova. Meciul a avut loc în Craiova, în baza de antrenament a echipei din Bănie. Scorul meciului a fost 2-1 pentru echipa gazdă. Golurile au fost marcate de Roguljic (min. 2) și Koljic (min. 55) – Vespe (min 79).

Roguljic a fost titular și a și marcat. De asemenea, și Koljic și-a trecut și el numele în dreptul marcatorilor, după ce nu mai reușise să înscrie de mai multe etape.

Paul Papp a revenit și el pe gazon după o perioadă mai lungă. Fundașul s-a declarat fericit c a revenit pe gazon: „Sunt bucuros că am revenit și mă simt foarte bine. De abia aștept să joc în Liga 1, dar asta depinde de Mister. A fost un antrenament bun, cred că a fost reușit. Pe unii voia să ne vadă la ce nivel suntem.

Sper să începem returul cu o victorie și să continuăm pe aceeași linie. Mă simt din ce în ce mai bine și când o să fie nevoie de mine, o să fiu acolo”.

Elevii de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, voluntari în cadrul campaniei ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”

0
În perioada 21 - 25 noiembrie s-a desfășurat la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu,...

Rusia „amână unilateral” discuțiile de dezarmare nucleară cu SUA

0
Rusia a amânat „unilateral” discuțiile privind dezarmarea nucleară cu SUA, prevăzute pentru această săptămână, potrivit...

Sprijin pentru zece studenți proveniți din medii defavorizate

0
Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu derulează în această perioadă proiectul „Echitate în acces -...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!