spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci amical pentru echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu

    Meci amical pentru echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va disputa vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, o partidă de verificare, pe terenul echipei Dacia Mioveni. Meciul se va desfășura în pauza competițională datorată desfășurării Campionatului European de Handbal,

    Handbalistele au reluat de aproximativ două săptămâni antrenamentele. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va încerca să reintre în ritmul meciurilor cu o partidă amicală împotriva grupării CS Dacia Mioveni. Liviu Andrieș nu se poata baza pe tot lotul la confruntarea amicală cu echipa din Mioveni. Interul Pavlovic este la naționala Croației la CE, Angela Cioca și Pal Ceandani au probleme medicale, în timp ce Daniela Necula a suferit o accidentare și va fi indisponibilă pentru o perioadă mai lungă de timp.

    „Este o partidă de pregătire, care are rolul de a regla anumite lucruri în angrenajul echipei. Suntem în această pauză competițională și avem nevoie de un astfel de test, în primul rând pentru a reintra în ritmul partidelor, dar și pentru a vedea la ce nivel suntem după această perioadă de antrenamente. La această partidă de verificare nu putem folosi însă tot lotul, pentru că avem trei jucătoare cu probleme medicale, Necula, Cioca și Pal Ceandani. Nu ne putem baza nici pe Katarina Pavlovic, care în aceste zile participă la Campionatul European de Handbal, cu naționala Croației. Din păcate, în cazul Danei Necula este vorba de o problemă mai gravă, ea a suferit o accidentare și va fi, probabil, indisponibilă pentru o periaodă ceva mai lungă de timp. Știm că trece printr-un moment foarte greu, iar gândul nostru, al întregii echipe de la CSM Târgu Jiu se îndreaptă către Dana Necula. Suntem alături de ea, îi dorim tot binele și îi transmitem multă sănătate și recuperare cât mai rapidă”, a spus Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu.

     

    CSM Târgu Jiu a învins echipa din Mioveni într-un meci oficial

     

    În acest sezon, CSM Târgu Jiu a jucat împotriva echipei argeșene într-un meci oficial, care a avut loc pe 28 august, la Târgu Jiu, în prima etapă din acest sezon din Liga Florilor. A fost o partidă istorică pentru CSM Târgu Jiu, care a marcat debutul grupării gorjene pe prima scenă a handbalului românesc, dar și prima victorie. CSM Târgu Jiu s-a impus atunci cu 27-25.

    La reluarea campionatului, în etapa a-8-a din Liga Florilor, duminică, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: