spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci de şase puncte !

    Meci de şase puncte !

    Pentru Pandurii, meciul contra Victoriei Brăneşti este unul special. Trupa antrenată de Petre Grigoraş nu are decât varianta victoriei pentru a evada din subsolul clasamentului Ligii 1. Partida programată duminică la Severin cu începere de la ora 15.00 şi transmisă în direct pe GSPTV este considerată de gorjeni drept una capitală.
    Singura variantă luată în calcul de Pandurii pentru partida din week-end cu Brăneşti este victoria. Cele trei puncte care ar urma să fie câştigate ar aduce o oarecare linişte în tabăra gorjeană. „Sunt trei puncte vitale, extrem de importante pe care trebuie să le câştigăm”, este punctul de vedere al oltenilor. Confruntarea de duminică este privită cu optimism de olteni. „Brăneşti este una din echipele cu care ne batem la evitarea retrogradării, deci este un meci de şase puncte. Sunt sigur că nu avem cum să pierdem această confruntare” a mai spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.
    Înaintea meciului de duminică, Victoria Brăneşti are 21 de puncte strânse şi minus 15 la adevăr. În meciurile din deplasare, cei de la Brăneşti au reuşit o singură victorie, patru remize şi şapte înfrângeri, golaverajul fiind de 12-25.
    În schimb, Pandurii acasă stă destul de bine cu cinci victorii, patru remize şi doar două eşecuri, golaveraj pozitiv 14-10 şi 19 puncte câştigate.

    Suntem favoriţi !

    În mod normal, Pandurii are prima şansă în confruntarea de duminică. Cel puţin casele de pariuri o văd pe echipa gazdă favorită în meiul de duminică de la Severin. Astfel, victoria pandurilor este cotată la 1.80, remiza la 3.30 în timp ce succesul Victoriei are o cotă de 4.35. Dubla 1X are o cotă foarte mică, 1.16, X2-ul are cotă 1.88 în timp ce izbânda uneia din echipe are cotă 1.28.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: