spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci important la Băleşti

    Meci important la Băleşti

    Dacă Internaţional câştigă va ajunge să joace contra unei echipe de Liga 1

    Nu doar Pandurii există la nivel de fotbal în Gorj. Mai există un campionat judeţean, unul care a dat o echipă care a câştigat Cupe Gorjului, iar acum se află în faţa ultimului mare examen înainte de-a ajunge la masa bogaţilor. Internaţional Băleşti va juca în această după-amiază de la ora 14.30, acasă, contra celor de la Cetate Deva în turul 4 al Cupei României, câştigătoarea acestui duel urmând a intra pe tabloul 16-uimilor de finală din Cupa României.

    sport-02-4

    Joc important

    Când şti că mai ai de câştigat un meci pentru a-ţi câştiga dreptul să te duelezi cu Steaua, Dinamo sau Astra se pot întâmpla două lucruri. Fie te apucă tremuratul şi dai chix, fie te mobilizezi, ai aripi şi reuşeşti să ajungi să te duelezi cu cei pe care îi pe vezi la tv. Cam asta este situaţia pentru ambele echipe în meciul de astăzi de la Băleşti, atât Internaţional cât şi Cetate Deva fiind la un pas de un mare duel. Miza meciului este mare pentru că oricare dintre cele două echipe se va califica va avea apoi doar de câştigat pentru că mediatizarea va fi mare.

    Deva-i favorită, Băleştiul nu cedează

    Calculul hârtiei o dă pe Cetate Deva drept echipa favorită la calificare. Este echipa din Liga a 3-a, în timp ce Băleştiul provine din Liga a 4-a, însă între cele două echipe este şi o diferenţă mare la nivel de bani. Dacă cei de la Băleşti au un buget care se învârte în jurul unei sume de jumătate de milion de lei vechi, cei de la Deva se laudă cu un buget de zece ori mai mare. Însă toate aceste diferenţă pot fi anulate pe teren printr-o mobilizare exemplară a fotbaliştilor din Băleşti. antrenorul dan Vasilică anunţă faptul că echipa sa va juca la victorie. „Nu suntem noi favoriţi, dar noi ne vom juca şansa la fiecare duel. Eu şi jucătorii suntem convinşi că putem să ne calificăm. Este un meci foarte greu, dar nu ne temem de nimic. nu avem nimic de pierdut. . Întâlnim o echipă care la începutul sezonului şi-a propus să tragă la Liga 2-a. Au transferat 14 jucători, au preşedinte pe Cristi Bobar pe un salariu foarte mare. Îl au şi pe Ndoye, dar acesta nu poate evolua deocamdată. Oamenii de acolo sunt decişi să facă performanţă. Au antrenor cu licenţă pro, sunt decişi şi ştiu ce vor. Mă gândesc că pentru imaginea lor ar fi extraordinar să aducă o echipă de Liga 1 la Deva. Este singura echipă din Hunedoara care activează în primele trei ligi, aşa că toată lumea stă cu ochii pe această echipă”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul echipei din Băleşti.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: