spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesMeci mare: Pandurii versus Pandurii 2

    Meci mare: Pandurii versus Pandurii 2

    Mai toţi jucătorii importanţi care au plecat de la Pandurii au ajuns la Steaua

    Stanca, Martinovic şi Păcurar au făcut parte din prima tranşă de jucători livraţi de Pandurii la Steaua. A urmat un alt pachet de jucători format din Gabi Matei, Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş. Nu mai spunem că şi un fost antrenor al pandurilor a luat drumului Stelei, Sorin Cârţu, pentru a întregi tabloul. Şi Eugen Neagoe principal la Pandurii a fost secundul lui Victor Piţurcă în Ghencea. Recent, patronul Stelei, Gigi Becali a anunţat că-l vrea şi pe Alexandru Maxim, aşa că în Ghencea se poate face Pandurii 2. Chiar şi Marin Condescu a spus că Steaua riscă să se transforme în Pandurii 2. „Avem 5 jucători la Steaua deja, dacă mai dăm ce facem acolo? Pandurii II? Nu mai dăm jucători anul acesta”, a comentat Condescu imediat după ce Becali a anunţat că în iarnă îl ia la Steaua pe Maxim. Gluma lui Condescu nu a prea fost gustată de oficialii de la Steaua, care par a fi abandonat pista de jucători de la Pandurii. Gigi Becali nu a mai adus aminte de Maxim, ba chiar la un moment dat a spus că nu-i mai place Maxim că e un jucător care nu are forţă. Oricum, la Steaua s-a format o colonie de panduri care duminică va fi adversara pandurilor. nu mai spunem că şi preşedintele executiv de la Pandurii, Eugen Pârvulescu îşi are fiul la Steaua…

    Se duelează cu caracterele

    Au făcut afaceri iar duminică pentru 90 de minute vor scoate săbiile pe masă. Pandurii – Steaua e meciul etapei, ba chiar meciul turului de campionat pentru că până în acest moment nu s-au mai întâlnit în meci direct într-o etapă locul 1 contra locului 2. Un meci special pentru din toate punctele de vedere. Trupa lui Grig se va lupta cu jucătorii care au ajuns la Steaua de la Târgu-Jiu. Un meci special şi pentru Eugen Pâvulescu, oficial care îşi are fiul fotbalist la Steaua. „E clar că e un meci special. Am fiul acolo iar în lotul Stelei mai sunt şi câţiva jucători cu care am lucrat la Pandurii. E vorba de Gabi Matei, Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş, jucători de care am fost şi sunt foarte apropiat. Nu înţeleg ce se petrece cu Gabi Matei, a comis-o în capitală când a fost surprins într-o ipostază care nu-i face deloc cinste. Chiar am rămas surprins de imaginile cu Matei alături de Nikolic. De ceilalţi jucători nu pot spune nimic, decât că sunt profesionişti. Caractere de oameni. Sunt mândru că am lucrat cu asemenea persoane. Ei prin ceea ce au făcut la Pandurii au dat tonul la club că şi de la echipa noastră se poate ajunge la naţională. Tot ei au arătat că la Pandurii se poate face performanţă. Cei doi au imprimat grupului de la Pandurii seriozitate, şi pot spune că sunt modele pentru jucătorii de la noi. Am numai cuvinte de laudă la adresa lor. Dovada că sunt fotbalişti e dată şi de prezenţa lor constantă în echipa naţională”, a menţionat Pârvulescu.

    Răduţ versus Steaua

    Şi la Târgu-Jiu se află un stelist împrumutat. Este vorba de Mihai Răduţ, jucător care a fost cedat pentru un an de Steaua la Pandurii în contul mutării lui Pinitlii în Ghencea. Răduţ va juca în meciul de duminică neexistând vreo clauză care să-l împiedice să fac asta, şi mai mult are o ambiţie mult mai mare să arate că s-a greşit atunci când s-a renunţat la el.

    „Nu suntem gunoiul Stelei”

    Este posibil ca fundaşul Gabi Matei să nu mai prindă echipa Stelei, aşa că s-ar putea ca el să fie împrumutat pe la alte echipe. La Târgu-Jiu este exclusă revenirea jucătorului din punctul de vedere al lui Grigoraş. „Ce să mai spun despre Matei? Este incredibil, dar, din păcate, este adevărat. Eu nu-l ştiam aşa, dar uite că omul se mai schimbă. Unii au rău de înălţime şi cred că despre asta e vorba şi în cazul lui Matei. Dacă ţi se oferă posibilitatea să joci la Steaua, să ai meciuri în cupele europene şi să câştigi bani mulţi, iar tu faci aşa ceva, înseamnă că eşti un om mărunt! Nu se pune problema ca el să revină la Târgu-Jiu, n-ar mai avea loc la noi, că doar nu suntem groapa de gunoi a Stelei!”, a declarat Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: