spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci de rămas bun!

    Meci de rămas bun!

    Pandurii încheie sezonul în fața Rapidului, echipă care cu prilejul acestui joc își ia la revedere de la Liga 1

    A venit și ora ultimei etape din Liga 1. Pandurii este cu sacii în căruță, s-a salvat, așa că echipa antrenată de Edward Iordănescu poate aborda acest joc din deplasare cu Rapid fără prea mari griji. Lipsiți de presiunea jocului, gorjenii au de gând să facă un joc mare în Giulești, să câștige cele trei puncte, însă același obiectiv îl au și rapidiștii. „Nu va fi un meci lipsit de miză, ba din contră, va fi un meci interesant. Știu că este ultimul meci în Liga 1 pentru Rapid, așa că vor dori și ei să se impună”, a comentat Edi Iordănescu.

    Miza jocului

    Rapid și Pandurii sunt două echipe care nu mai au o miză mare pentru care să joace. Însă, tehnicianul pandurilor spune că ambele echipe eu pentru ce lupta. „Presiune există și la un joc amical. Fotbalistul trebuie să se respecte, este un meci cu miză așa că se va juca sub presiune. În plus, vor fi mulți fani în tribune, Rapidul este retrogradată în Liga a 2-a, însă jucătorii vor să arate că locul lor e să joace în prima divizie”, a declarat antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu. Mai mult, Iordănescu spune că și echipa lui are o miză importantă. „Este un joc important, sunt bani la mijloc. Sunt trei puncte care pot cântări mult în clasamentul final. Cu ajutorul rezultatelor celorlalte echipe putem termina sezonul pe locul 9, ceea ce aduce bani mai mulți din drepturile tv decât dacă am termina pe locul 11. Sunt bani de care avem nevoie, noi avem nevoie de bani și vrem să facem rost de ei de oriunde”, a comentat Iordănescu. Așadar, Rapid-Pandurii nu este un meci ce trebuie să se joace și atât, ci este unul cu miză. Giuleștenii vor la finalul unui an zbuciumat să termine cu capul sus, în timp ce oltenii au de gând să câștige pentru a termina anul pe un loc superior.

    Probleme serioase de lot

    La fel ca și la precedentul meci de acasă cu CSMS Iași, Edi Iordănescu are probleme în a alcătui primul 11. „Sunt forțat să fac schimbări. Avem jucători cu probleme medicale, sunt jucători pe care nu voi miza. Și aici mă refer la vechii accidentați, Paraskevas, Pleașcă sau Erico, dar și la Cordoș, Nicoară și Eric. Nici pe Momcilovic nu voi putea miza, el are un eveniment important la care trebuie să participe, și dată fiind situația am decis să-l învoiesc. În plus, acolo îl avem pe Costică Grecu”, a mai comentat Iordănescu. Târgujienii au luat în lotul deplasat în capitală trei tineri jucători. „Sunt un antrenor care ajută tinerii, care are curajul să-i arunce în teren. L-am folosit pe Trifu la meciul cu Iași, și tot cu mine l-am folosit și la meciul cu Chiajna când eram conduși. Acum avem trei tineri în lot, Trifu și Pițian, dar și fundașul central Celea de la echipa a doua”, a mai spus Iordănescu.

    Atmosferă specială

    Rapid-Pandurii se va juca într-o atmosferă specială. Fiind ultimul meci în Liga 1 pentru rapidiști, fanii vor crea o atmosferă fierbinte, specifică Giuleștiului la acest joc de rămas bun. „Eu am mai spus-o și o repet, îmi pare rău că echipe cu tradiție, echipe care au fani sunt la retrogradare. Pentru fotbalul nostru nu știu dacă este bine că astfel de echipe nu se regăsesc pe prima scenă fotbalistică”, a declarat Edi Iordănescu. Oricum, fanii rapidiști au anunțat că vor veni la acest meci într-un număr mare pentru a-și lua rămas bun de la fani. Trebuie spus că majoritatea din jucătorii Rapidului vor părăsi Giuleștiul la finalul acestui sezon.

    „Vreau să câștigăm acest meci, mergem să jucăm și să încercăm să ne impunem. Va fi un meci greu pentru că Rapidul are jucători valoroși, jucători care n-au reușit să recupereze punctele pierdute de echipă în turul campionatului. Sunt sigur că vor veni mulți fani la meci, vor încuraja echipa lor favorită, iar jucătorii vor dori să arate că locul lor este în Liga 1. Noi mergem să jucăm și să câștigăm”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: