spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci de șase puncte!

    Meci de șase puncte!

    Dacă gorjenii vor câștiga la Piatra Neamț vor ieși din zona fierbinte, iar dacă vor pierde rămân la retrogradare

    Chiar dacă la victorie se dau 3 puncte, meciul de la Piatra Neamț dintre Ceahlăul și Pandurii este unul de șase puncte. Gorjenii, dacă vor câștiga se vor distanța la nouă puncte de moldoveni, în timp ce o victorie a gazdelor îi aduce pe aceștia la trei puncte în spatele oltenilor. Așa că se anunță un meci încins, un meci tare, un duel care trebuie tranșat de olteni în favoarea lor. Dacă este să ne uităm la valoarea celor două echipe, Pandurii este indiscutabil echipa mai bună, echipa care joacă un fotbal mai bun…

    Doar victoria îi interesează

    „Mergem la Piatra Neamț să câștigăm toate cele trei puncte, avem mare nevoie de puncte în continuare chiar dacă am câștigat la Cluj drumul este lung până să ieșim din subsolul clasamentul. Sunt trei puncte foarte importante în perspectiva meciului cu Steaua, liderul campionatului”, spune Eugen Pârvulescu. Așadar, planurile oltenilor sunt clare: victoria. „Jucătorii vor fi concentrați, trebuie să facem puține greșeli, vrem să ne întoarcem cu punctele din deplasarea de la Ceahlăul. În lotul echipei noastre domnește optimismul, vrem victoria”, a mai adăugat Pârvulescu. Oficialul pandurilor este susținut în vorbe și de antrenorul Edi Iordănescu. „Pentru jocul care urmează trebuie să fim foarte atenți. Suntem încă departe de a ne atinge obiectivul, lupta merge înainte, am câștigat trei puncte la Cluj însă mai avem foarte mult de muncit, suntem doar la început, trebuie să legăm două rezultate pozitive și asta înseamnă automat să aducem trei puncte și de la Piatra Neamț”, a declarat Edi Iordănescu.

    Probleme cu terenul de joc

    Târgujienii vor avea un adversar în plus în meciul de vineri seara, suprafața de joc. „Sperăm în schimbarea condițiilor meteo, astfel încât să ne ajute. Ne dezavantajează faptul că la ora meciului se anunță ninsoare, un teren greu pentru că noi suntem o echipă cu un joc de posesie, joc în care jucătorii noștri vor plimba mingea. Un teren cu zăpada ne anulează din punctele forte. Sperăm să nu ningă abundent”, a declarat Pârvulescu.

    Gazdele sub presiune

    Jocul de vineri seara este unul extrem de important pentru ambele echipe, și chiar dacă Pandurii vine după acel 4-0 de la Cluj, iar Ceahlăul după 0-3 la Târgu Mureș, asta nu schimbă cu nimic datele problemei. „Să fim sinceri, nu vom avea lipsă de opoziție, Ceahlăul și-a schimbat acționariatul, antrenorul, au adus jucători noi. Vor juca pe viață și pe moarte, vă dați seama ce înseamnă o înfrângere acasă. Va fi o carte importantă jucată de ei, va fi o luptă. Dacă ne propunem planul tactic avem șansă la 3 puncte”, a spus Edi Iordănescu. Acesta spune că în cazul unei victorii echipa va căpăta mai multă liniște. „Câștigând la CFR, legând încă o victorie cu Ceahlăul, așa vom și pregăti jocul, ne mai liniștește puțin. Vine returul cu Dinamo, joc important și v-am spus că vreau să ajungem în finală, o premieră pentru această echipă după care vine Steaua. Situația nu e roz. Nu ne culcăm pe ureche că am bătut la CFR, nu am rezolvat nimic”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Grecu s-a accidentat

    Înaintea meciului de la Piatra Neamț, gorjenii au pierdut un jucător. „Din păcate Constantin Grecu s-a accidentat, a suferit o fisură de piramidă nazală. S-a operat și este ok. În 2 săptămâni o să reintre probabil cu mască pe față. La un antrenament s-a ciocnit involuntar cu Nikola Vaslijevic și s-a lovit. Din nefericire pentru 10-15 zile am pierdut un jucător”, a spus Pârvulescu.

    „Este o deplasare lungă, obositoare, importantă. Ușor echipa se va îndrepta spre prima jumătate a clasamentului acolo unde ne stă bine. Am văzut meciul de la Tg. Mureș cu Ceahlăul, și pot spune că vom întâlni o echipă agresivă care va încerca să obțină victoria care este vitală. Este un joc de șase puncte”, Eugen Pârvulescu

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: