spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeci de totul sau nimic!

    Meci de totul sau nimic!

    Grigoraș sigur pe el: „Sunt convins că vom câștiga împotriva Rapidului”

    Pandurii-Rapid este derbyul suferinței. Gorjenii joacă pentru a treia oară în acest campionat cu echipa de pe ultimul loc la momentul de start al jocului. Prima dată a fost Oțelul Galați, iar scorul a fost de 4-0 pentru olteni, apoi CSMS Iași iar scorul a fost catastrofal, 0-3. Acum, urmează un nou meci cu o echipă pe care gorjenii o găsesc ultima în clasament, Rapid. Un Rapid deraiat, avariat și care pare condamnat la retrogradare. În acest moment nu doar giuleștenii par în criză ci și gorjenii, așa că miza meciului e mare. Cine câștigă obține trei puncte mari, iar cine pierde se afundă serios în clasament.

    La cine vine Moș Nicolae?

    Pentru Pandurii acest ultim meci din 2014 jucat în Liga 1 este unul al spălării păcatelor. Cu doar două victorii obținute în tot acest an calendaristic pe Municipal, elevii lui Petre Grigoraș sunt condamnați să câștige meciul cu Rapid pentru a mai drege cumva busuiocul. Fiind un meci între două echipe aflate la retrogradare, partida este una de șase puncte, așa că târgujienii nu au altă variantă decât victoria. Programat în data de 6 decembrie, gorjenii vor ca Moș Nicolae să le aducă 3 puncte cadou alături de o botiță pentru slabele rezultate din acest an. „La prima vedere, meciul cu Rapid pare cel mai important, e meci de campionat, e ultima reprezentaţie pe teren propriu în campionat şi orice rezultat în afară de victorie este inacceptabil. Este clar că este foarte, foarte important şi sunt convins că echipa aceasta va câştiga. Sunt ferm convins de lucrul acesta! De foarte puţine ori mă auziţi dând declaraţii optimiste de felul acesta, dar acum sunt ferm convins că meciul acela se va câştiga”, a comentat Petre Grigoraș. Astfel, doar Victoria contează pentru Grigoraș și echipa lui…

    Criză, criză, criză

    Situația din acest moment din Liga 1 este extrem de complicată. Târgujienii se află pe un loc pe care nu s-ar fi așteptat, așa că tehnicianul oltenilor dă vina și pe neșansă. „Această echipă la jocul practicat trebuia să fie mai sus în clasament. Fie din cauza ghinionului, fie a altor factori suntem jos. Am fi meritat să avem cu 6-7 puncte mai mult în clasament. Însă, realitatea este alta, iar după acest tur de campionat pot spune că e cel mai ghinionist din întreaga mea carieră”, a declarat antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș. Criza de rezultate este comentată și de antrenorul Grigoraș. „Meciurile cu Steaua, Ceahlăul, U Cluj şi Iaşi am vrea să le ştergem cu buretele, dar, din păcate nu putem. Acum e cod galben, să vedem ce spun meteorologii… E o situaţie delicată, nu trebuie să ne ascundem de astfel de realităţi. Până va veni codul roşu, să încercăm să trecem prin ceaţă. Deocamdată nu are rost să discutăm ce va fi peste 10 zile, poate mai repede, poate mai târziu. Cert este că ceva trebuie să se întâmple pentru că dacă toţi am considerat că returul campionatului trecut era un foc de paie, o cădere după un an foarte bun, toată lumea a crezut că acele meciuri din grupele Europa League au dus la căderea din campionat, se pare că nu acela e motivul. A trecut prea mult timp, a început un alt campionat, iar echipa s-a prezentat în aceeaşi formă chiar dacă s-au făcut unele schimbări. E normal ca ceva să se întâmple”, a mai spus Grigoraș.

    Out din Cupă

    Pandurii a ratat deja un prim obiectiv, accederea în semifinalele Cupei României. Gorjenii au pierdut cu 1-0 pe terenul celor de la Universitatea Cluj într-o manieră care nu i-a mulțumit pe finanțatorii echipei. Așa se face că în acest moment, gorjenilor le-a mai rămas campionatul Ligii 1 dar și Cupa Ligii, acolo unde au șanse mari să ajungă în semifinale dacă vor trece Oțelul Galați, meci programat la Târgu-Jiu pe data de 12 decembrie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: