spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeciul anului, momentul adevărului !

    Meciul anului, momentul adevărului !

    Pandurii şi Steaua sunt echipele care au făcut spectacol în Liga 1 până acum, iar duminică se vor întâlni în meci direct

    Mulţi spun că în România e un singur derby, Steaua-Dinamo. şi poate au dreptate. Acela e meciul de tradiţie. Dar între timp s-au mai răsturnat ierarhii. Acum, Steaua şi Pandurii sunt pe primele două locuri, iar cum duminică se vor întâlni între ele e clar că asistăm la meciul etapei, la derby-ul momentului în Liga 1. Se anunţă un meci super atractiv, o încleştare din care iubitorii de fotbal au doar de câştigat. „Şi Pandurii şi Steaua sunt echipele care au jucat cel mai bine în campionat. Deci e un meci derby, sigur va ieşi cu spectacol”, a spus preşedintele pandurilor Eugen Pârvulescu.

    O motivaţie mai mare pentru jucătorii pandurilor nu poate exista. „Băieţii sunt motivaţi 100%. Noi am demonstrat şi vreau să continuăm că nu am avut rezultate întâmplătoare. Jucătorii nici nu se gândesc la bani la un asemenea meci. Ei sunt concentraţi la meci, nu-i interesează ce bani sunt pentru prime. Vor să bată liderul, e o motivaţie în plus. Gândul le e la fotbal. Cât despre bani e prevăzut în ROI ce bani se dau la victorii”, spune Grigoraş. Tehnicianul pandurilor a încercat să-şi motiveze echipa cum se pricepe el mai bine, însă probleme de lot îi dau dureri de cap. Un lucru e clar, antrenorul nu va putea alinia cel mai bun 11 de care dispune. „Avem probleme de efectiv. Vlad este suspendat, Ibeh abia a revenit după zece zile de pauză, Viera a fost la echipa naţională unde nu a jucat dar a pierdut din pregătire, iar Maxim a venit răcit de la echipa naţională. Cinci jucători cu care poate începeam titulari. Asta e, mai apar şi astfel de moment”, a declarat Grig.

    Cât despre adversara de duminică seara, antrenorul are doar cuvinte de laudă. „Steaua e pe primul loc, e o echipă puternică, motivată dar şi cu evoluţii bune atât în campionat cât şi în cupele europene. Jucăm cu locul 1, o echipă pe val cu jucători mulţi la echipa naţională”, spune Grig. Tehnicianul e convins că meciul nu va fi deloc unul uşor, ba din contră îl consideră drept cel mai tare al sezonului. „De departe e cel mai greu meci. Ne aşteaptă un meci incredibil de greu şi pe care îl tratăm foarte serios. Vreau să ne ridicăm la nivelul adversarilor iar la final să ne bucurăm pentru un rezultat bun. Nu e finala campionatului. Poate e finala turului de campionat. Steaua a legat victorii în lanţ, au câştigat meciuri importante iar acum au un hop la noi. Mi-aş dori să nu pierdem acasă în acest campionat”, a mai menţionat Petre Grigoraş.

    Mergem şi la egal

    Cel care a făcut din pandurii o forţă în campionat spune că un egal cu Steaua nu e deloc un rezultat rău. „O victorie cu Steaua ar fi fantastică, un egal e un rezultat foarte bun. dacă am obţine ceva din acest meci ne-am menţine în fruntea clasamentului, în primele locuri. Ultimele etape le vom trata serios, iar dacă la final vom fi în primele 3-4 echipe putem spera la altceva în iarnă”, spune enigmatic Grig. Despre ce vorbeşte antrenorul? Simplu, dacă echipa va fi sus la iarnă, atunci se mizează pe o campanie tare de transferuri care să ridice valoarea pandurilor. Bineînţeles, totul se leagă de meciul cu Steaua, pentru că un rezultat bun ar avantaja Pandurii în cursa spre primele locuri. De aceea, victoria e cea mai importantă indiferent cum e obţinută. „Nu mă supăr dacă marchează şi Mingote şi câştigăm şi pe mine mă fac cel mai slab din oraş. Ar fi perfect să câştigăm. Dar nu putem vorbi de o echipă favorită certă în acest meci. Noi acasă am jucat bine, dar şi Steaua a jucat bine în deplasări. Chiar şi la Vaslui unde a pierdut a avut multe minute iniţiativa. Steaua e o echipă grea, greu de învins, dar nu putem vorbi că o echipă e favorită certă. Orice rezultat e posibil”, a încheiat Grigoarş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: