spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMeciul de baschet dintre SCMU Craiova și CSM Târgu Jiu a fost...

    Meciul de baschet dintre SCMU Craiova și CSM Târgu Jiu a fost amânat din cauza COVID-19

    Meciul de baschet dintre SCMU Craiova și CSM Târgu Jiu care trebuia să se desfășoare astăzi, la Craiova, a fost amânat din cauza COVID-19.

    „Conform deciziei Consiliului Director al Federației Române de Baschet, meciul dintre SCMU Craiova și CSM Târgu Jiu ce trebuia să se dispute mâine, la Craiova, a fost amânat ca urmare a cazurilor de COVID-19 depistate în cadrul echipei doljene.

    Data de disputare a partidei va fi stabilită ulterior, când cele două cluburi se vor pune de acord în această privință“, au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.

     

    Echipa din Târgu Jiu luptă pentru un loc de play-off

     

    Echipa din Târgu Jiu ocupă locul 11 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet. CSM Târgu Jiu vine după un meci pierdut la mare luptă cu Steaua, scor 86-78, iar o victorie în fața formației din Bănie era necesară pentru a se menține în lupta pentru calificarea în play-off.

    „Craiova este o echipă foarte atletică, care încearcă să facă presiune și să facă jocul rapid. Trebuie să avem grijă de minge și să-i atacăm în punctele lor slabe. Ca orice joc, depinde de cum jucăm și cum ne pregătim. Dacă facem bine aceste două lucruri, vom câștiga”, spunea căpitanul Porter Troupe despre meciul cu Craiova.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: