spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMedalie de argint la maraton câștigată de atleta gorjeană Alina Eremia Dumitriţa

    Medalie de argint la maraton câștigată de atleta gorjeană Alina Eremia Dumitriţa

    Atleta gorjeană Alina Eremia Dumitriţa a cucerit medalia de argint la proba de maraton din cadrul celei de a patra ediții a UVT Liberty Marathon. Competiţia, care s-a bucurat de o numeroasă prezență internațională, s-a desfăşurat duminică, 26 septembrie, la Timișoara. La cea de-a patra ediție a UVT Liberty Marathon au luat startul peste 1200 de participanți, din 11 țări, cum ar fi: Japonia, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Serbia, Republica Moldova. Printre participanţii la acest eveniment sportiv a luat startul şi Alina Eremia, care s-a numărat printre sportivii medaliaţi.

    A doua participare la o cursă de maraton

    Multipla campioană naţională de atletism, Alina Dumitriţa Eremia, a câștigat medalia de argint la doar patru zile de când a împlinit 23 de ani.

    Sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, este pregătită de profesorul Ion Bură. Ea a participat pentru a doua oară la o astfel de cursă. Alina a scos un timp foarte bun. A alergat 42,195 km în 3h04′.

    „Este un rezultat foarte bun, mai ales că sportiva noastră este la a doua cursă de maraton alergată. Pentru Alina, obiectivele de viitor vor fi legate de această probă”, a declarat profesorul Ion Bură.

    Cursa de la Timișoara a fost câștigată de Nicoleta Ciortan, cu timpul de 03:01:00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: