spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMembrii AGA cer lămuriri

    Membrii AGA cer lămuriri

    Unul din oamenii cu putere de decizie de la Pandurii, primarul Florin Cârciumaru a comentat situația creată printr-o declarație de presă dată miercuri la prânz. „În ultimul timp, în jurul echipei au apărut suspiciuni în ceea ce privește implicarea unor jucători în jocurile de pariuri, au apărut fel de fel de zvonuri și suspiciuni privind implicarea unor factori de răspundere din conducerea clubului în aranjarea unor meciuri și totul a culminat cu pierderea meciul de acasă cu U Cluj și din informațiile pe care le avem, din discuțiile care s-au purtat în jurul echipei, pe undeva toate suspiciunile se îndreaptă spre Eugen Pîrvulescu. Eu personal nu cred că acest om este implicat în vreun aranjament, eu personal nu cred că vreun jucător de la Pandurii sau cineva din conducerea tehnică e implicat în aranjarea de rezultate şi de meciuri şi că tot ce s-a întâmplat a fost din punct de vedere sportiv şi tocmai pentru a menţine o atmosferă constructivă în jurul echipei, pentru a evita această perioadă destul de dificilă pe care o traversăm şi pentru a evita practic suspiciunile şi a fi o unitate în echipă s-a ajuns la concluzia că ar fi bine ca domnul Pîrvulescu să fie suspendat o perioadă, urmând ca o comisie să verifice aceste zvonuri şi presupuneri. Nu am nicio dovadă, sunt şi eu ceilalţi membru în AGA şi urmează ca o comisie să verifice aceste zvonuri şi suspiciuni”, a comentat Florin Cârciumaru.

    „Lucrat” din interior!?

    Mai mult, există informații potrivit cărora la mazilirea lui Eugen Pîrvulescu a pus umărul omul desemnat de CEO să supravegheze cum se cheltuiesc banii, un anume Dorin Ioana. Acesta a și fost înțepat în mod fin și ironic de către Eugen Pârvulescu. „Domnul Ioana este tânăr, are calități, poate fi președinte”, a fost mesajul lui Pârvulescu primit cu zâmbetul pe buze de toți ziariștii prezenți la conferința de presă. Se pare că în zilele viitoare vor mai urma și alte decizii luate la Pandurii, alte persoane urmând să fie la rândul lor….executate!

    Stelescu interimar

    De ieri, conducerea clubului a fost preluată de Mihai Stelescu. Acesta a fost numit ca președinte interimar până când situația se va lămuri în cazul lui Pârvulescu. Se știe faptul că la club este nevoie de un om care să semneze, echipa nu poate aștepta până când se vor lămuri toate, așa că s-a căutat rapid o soluție din plan intern, iar Mihai Stelescu a fost avansat din postura de șef la centrul de copii și juniori la cea de președinte la Liga 1.

    Cine vine șef?

    Marele semn de întrebare este legat de numele celui care va prelua funcția de președinte plin la Pandurii. Cel mai probabil în cazul în care Pârvulescu nu va mai reveni la echipă în locul lui să fie adus un alt conducător, om de fotbal, vechile piste cu Geolgău sau Țicleanu revenind în prim plan. Este posibil ca și fostul șef de la Dinamo, Daniel Stanciu să fie pe lista pandurilor, așa că în zilele viitoare se vor afla mai multe!

    „Suntem curați, nu am făcut nici un blat. Dacă se va dovedi că a fost blat, sigur echipa va fi retrogradată, însă garantez că s-a jucat corect, pe bune, în teren”, Eugen Pârvulescu

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: