spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMergea, eliminat la Wimbledon

    Mergea, eliminat la Wimbledon

    Tenismenul gorjean Florin Mergea şi-a încheiat aventura la Londra. Ieri, târgujianul, alături de indianul Rohan Bopanna au cedat în cinci seturi în faţa dublului Kontinen şi Peers, scor 3-2. Primul set a fost adjudecat de Mergea şi Bopanna cu 6-2, apoi au urmat două seturi adjudecate de Kontinen şi Perrs cu 6-3 şi 6-4, pentru ca setul patru să fie adjudecat de Mergea şi Bopanna cu 8-6 în tie break.

    sport-03-5

    Setul decisiv a fost unul de infarct, Mergea şi Bopanna cedând cu 8-6, şi astfel fiind eliminaţi în optimi de finală la Wimbledon. Anul trecut, românul şi indianul ajunseseră până în semifinale, acolo unde au cedat în faţa lui Rojer şi Tecău, cuplu care anul acesta a părăsit Londra încă din primul tur.

    Out şi de la dublu mixt

    Cu nici 24 de ore înaintea meciului de ieri, Florin Mergea a mai pierdut un meci la Londra. Astfel, Florin Mergea şi Tamira Paszek au fost eliminaţi încă din primul tur al probei de dublu mixt. Perechea româno-austriacă a câştigat doar cinci game-uri, 3-6, 2-6 în faţa cuplului Artem Sitak – Laura Siegemund.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: