spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMihai Prunariu, noul şef de la Pandurii

    Mihai Prunariu, noul şef de la Pandurii

    Eugen Pârvulescu va fi preşedinte executiv al pandurilor

    Adunarea Generală a Asociaţiilor (AGA) de la Pandurii l-a numit în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie pe Mihai Prunariu. Acesta a fost promovat la cererea Complexului Energetic Oltenia înlocuindu-l pe Eugen Pârvulescu, cel care a îndeplinit această funcţie în ultima lună. În urma noii numiri, Prunariu va fi şef al Consiliului de Administraţie, în timp ce Eugen Pârvulescu va fi în continuare preşedinte executiv.

    Prunariu pe locul lui Condescu

    Când şi-au pus în cap să-l dea jos pe Marin Condescu, mai marii de la Pandurii s-au folosit de numele lui Eugen Pârvulescu. L-au anunţat ca şi preşedinte al CA de la Pandurii, însă strategia a fost alta. Omul care a dus Pandurii în fotbalul mare, Pârvulescu a fost doar o scurtă perioadă de timp şef mare la Târgu-Jiu, după care a fost retrogradat. În locul său a fost numit Mihai Prunariu, cel care ocupa funcţia de membru al CA la pandurii din partea Complexului Energetic Oltenia. Mutarea s-a făcut la finalul săptămânii trecute, Prunariu preluând prerogativele ce în trecut erau ale lui marin Condescu.

    Preocupat cu licenţele!

    Noul şef de la Pandurii are un obiectiv ce pare ciudat: să obţină licenţele. Pe semne că ar fi probleme cu obţinerea licenţei pentru Liga 1 şi cu cea din Europa League, ceea ce e o mare problemă. „Pentru mine reprezintă o onoare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate. Obiectivul imediat este acela de a obţine licenţele. Sunt foarte multe de făcut, nu vorbim acum de schimbări. Eu sunt omul paşilor mărunţi. Cu paşi mărunţi ajungem departe”, spune Mihai Prunariu.

    Pârvulescu la Steaua?

    Retrogradarea lui Eugen Pârvulescu ar putea duce chiar la o despărţire a acestuia de Pandurii. oficialul pandurilor are şanse să ajungă şef la Steaua după arestarea lui Mihai Stoica, însă Pârvulescu vrea să ducă la bun sfârşit actualul mandat până la vară. Oficialul pandurilor mai spune că numirea lui Prunariu în funcţia de şef la Pandurii nu e o problemă, ci din contră, îl ajută. „E o mişcare foarte bună, eu mi-am dorit acest lucru foarte mult şi e bine ca în fruntea clubului să vină un om din partea celor care susţin echipa cu cel mai mare aport financiar. În plus, Mihai Prunariu este un om al locului, care cunoaşte foarte bine lucrurile de aici şi se poate descurca foarte bine. Pentru mine era mai dificil să alerg de la un birou la altul pentru a face rost de bani, acum pot efectiv să mă ocup mai bine de ceea ce ştiu mai bine să fac, ceea ce am făcut de la venirea mea la Târgu-Jiu. Cu Mihai Prunariu voi conlucra foarte bine, între noi e o relaţie foarte bună, ne cunoaştem de 20 de ani”, a declarat Eugen Pârvulescu. Rămâne de văzut cât timp lucrurile vor rămâne paşnice la Pandurii, mai ales că relaţia dintre cei doi preşedinţi nu mai este chiar foarte bună indiferent de cele spuse de cei doi!

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: