Acasa / Headlines / Mihai Prunariu, în război cu șefii FRF! „E o răzbunare pentru că îl susțin pe Ionuț Lupescu”

Mihai Prunariu, în război cu șefii FRF! „E o răzbunare pentru că îl susțin pe Ionuț Lupescu”

Șeful Asociației Județene de Fotbal, Mihai Prunariu, are un nou „meci” cu oficialii FRF. Prunariu îi acuză că nu vor să delege observatori de la Gorj pentru competițiile sportive, din cauză că nu susține actuala conducere a Federației Române de Fotbal în viitoarele alegeri. Prunariu s-a declarat un susținător al lui Ionuț Lupescu și consideră că observatorii gorjeni sunt victimele unor răzbunări.

Alegerile de la șefia FRF încing spiritele și în teritoriu, nu doar între candidați. Mihai Prunariu, susținător al lui Ionuț Lupescu, a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook. „Pentru ca îl votez pe Ionuț Lupescu, actuala conducere a FRF s-a răzbunat pe observatorii gorjeni. Niciun meci în 4 etape. Sper ca 18 aprilie sa aducă plecarea unor indivizi mici. Doamne ajuta!”, a transmis Prunariu.

„Se răzbună pe oameni care nu au nicio vină”

Șeful AJF Gorj se declară obișnuit cu șicanele echipei FRF conduse de Burleanu, însă atrage atenția că prin astfel de practici au de suferit mult mai mulți colegi din teritoriu. „E o răzbunare a actualei conduceri a FRF față de poziția mea declarată de a-l susține pentru președinția FRF pe Ionuț Lupescu. E o acțiune și o atitudine pe care eu nu o înțeleg. Aș înțelege dacă s-ar răzbuna pe mine, dar se răzbună pe niște oameni care nu au nicio vină în toată chestiunea asta. Să te răzbuni pe un județ și pe observatorii dintr-un județ numai pentru că președintele de la Asociația Județeană de Fotbal are o altă opțiune vizavi de alegeri, nu mi se pare un lucru corect. Eu sunt învățat cu tot felul de șicane de genul acesta. Eu de patru ani de zile mi-am declarat poziția și am refuzat să observ pe mandatul actualei conduceri a FRF. Conform statutului Federației, eu sunt observator de drept și am renunțat la acest drept pentru că nu sunt de acord cu comportamentul conducerii FRF”, a adăugat Mihai Prunariu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*